miałem cicho siedzieć i się nie wtrącać w temat. Ale się przyznam.
Trochę mnie to zabolało.
Jurek
Zabolalo? :huh: To dla mnie szok!!!
Przeczytalem jeszcze raz UWAZNIE moje slowa i za cholere nie moge tam znalezc niczego co mogloby spowodowac owo "zabolenie". Wprost przeciwnie, napisalem je z mysla, aby Twoj model wyszedl jeszcze lepiej.
No, ale skoro tak, to juz bede cichutki jak kamien.
JurekBin napisał:
Zadaję sobię trud by coś pokazać czy przekazać i nie po to by chwalić się, czy przyciągnąć userów na swoją stronę tylko po to byśmy razem się czegoś uczyli i mieli fajną zabawę z tego. Mogli nawzajem pooglądać swoje modele i podpatrzeć to o i owo od siebie i ja bym chętnie również od innych o wiele bardziej doświadczonych modelarzy podpatrzył techniki z podczas ich prac. Tomku, załóż wątek ze swoim Victory i napewno wszystkim to wyjdzie na dobrze.
Jurek
Moj watek jest na PWM w dziale szkutniczym. Kazdy moze go sobie tam przejrzec, jesli zechce.
JurekBin napisał:
:huh:Jakieś niedomówienia, czy mocnejesze uwagi może załatwiajmy na prywatnych wiadomościach, czasami lepiej napisać do autora... i autor po przemyśleniu zawsze może post poprawić i nie będzie różnych niedomówień.
Jurek
Jesli w mym tekscie byly jakies niedomowienia, to bardzo prosze, wyszczegolnij je tak, abym wiedzial za co przeprosic, co jak najbardziej zamierzam zrobic, jesli zawinilem.