to co niewychodzi to też prosiłbym zdjęcie jakieś bo może ja takiego błędu się ustrzege
Ta... ja, tez bym prosil o „zdjecia i opis tego co nie wychodzi...’ ale nie miałem kogo! Oczywiście nie będę taki i się podziele tym, co zepsulem :laugh:: a może ktos uniknie tego (tych)bledow. No to lecimy, naj sam pierw to popier... :x :x :x eeeeeee... to jest pomylilem obliczenia szerokosci listew na poszczegulnych przekrojach, i to jest bodaj najwazniejszy etap wykonania poszycia no chyba ze się myle? Mnie niestety ta czesc roboty nie bardzo wyszla, i dalej, (a konkretnie to wlasnie te ostatnie pare listew) no to już tylko schody. Ale się nie lamie(tak jak moje listewki :laugh::) i sobie mysle ze to jednak nie będzie tak bardzo widoczne, chyba ze znajdzie się jakis upierdliwy :mad: , i będzie modela obracal do gory kilem :laugh::. Tak to wyszlo na dziobie, no nawet nie najgorzej, za to rufa... no tu jest gorzej, ale nie tak calkiem, chociaz nie bardzo widac. Na razie nie mam jeszcze koncepcji polaczenia poszycia z kilem, ale na pewno jakos wyjdzie :laugh::, jak tylko się z tym uporam, zamieszcze fotki. I to by było na tyle...