Ano kuszą, kuszą... Ale z drugiej strony... jakie to ułatwienie w pracy.. no i precyzja, dokładność.. no i łatwość wykonania tego i owego.. Szkoda, że człowiek musi każdą złotówke dwa razy oglądać zanim... bo gdyby nie to, tobym się nie zastanawiał.. i taka frezarka, i jest jeszcze pare innych bajerów w ofercie Dremela.. no i Proxxona tez... o których aż miło marzyć.
Stefan, tak z ciekawości,.. mógłbyś podać wymiary tych ścianek lawety? wysokość, długość , grubość i wymiary tych "ząbków" ?
relacja z budowy PRIEDIESTYNACJI
- ataman
Odp:relacja z budowy PRIEDIESTYNACJI
Pozdrawiam
- golasz
Ataman napisał
A gdybyscie widzieli jak Mirek się tym stolikiem posługuje. :woohoo: to wogóle człowiek wtedy ma "smaka ":)
pozdrawiam
Ano kuszą, kuszą... Ale z drugiej strony... jakie to ułatwienie w pracy.. no i precyzja, dokładność.. no i łatwość wykonania tego i owego..
A gdybyscie widzieli jak Mirek się tym stolikiem posługuje. :woohoo: to wogóle człowiek wtedy ma "smaka ":)
pozdrawiam
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- JurekBin
- Kontakt:
no to już kupować! w sumie to tylko jakieś 40 pare euro, to tak jak pójść na zakupy z żarciem. Zrezygnować z paru piw i weekendowego wypadu do knajpy i już ;)
- stefan
mirek napisal
No tak, ze kolor czerwonawy to wina lampy:(....a moidel faktycznie nowy:) to karaka z XV wieku, PM nr.147
Model robie w skali 1:100, nie zakladalem nowego watku zeby nie zasmiecac serwera:) no bo w koncu szkielet i poszycie robie tradycyjnie, juz o tym bylo no to po co sie powtarzac?:)
Kurcze zmylił mnie kolor drewna , jakiś taki lekko czerwonawy
Ale na załączonym zdjęciu to jakiś nowy model
Powiedz coś o nim
No tak, ze kolor czerwonawy to wina lampy:(....a moidel faktycznie nowy:) to karaka z XV wieku, PM nr.147
Model robie w skali 1:100, nie zakladalem nowego watku zeby nie zasmiecac serwera:) no bo w koncu szkielet i poszycie robie tradycyjnie, juz o tym bylo no to po co sie powtarzac?:)
- stefan
Ataman napisal
Hmmm....to bedzie trudne....bo te wymiary to ja robil na "oko":blink: tzn. skopiowal ja na kalkie techniczna rzut lawety z boku, no i tak ja kombinowal z frezowaniem zeby utrafic :)....no i tak to jakos samo wyszlo....
Stefan, tak z ciekawości,.. mógłbyś podać wymiary tych ścianek lawety? wysokość, długość , grubość i wymiary tych "ząbków" ?
Hmmm....to bedzie trudne....bo te wymiary to ja robil na "oko":blink: tzn. skopiowal ja na kalkie techniczna rzut lawety z boku, no i tak ja kombinowal z frezowaniem zeby utrafic :)....no i tak to jakos samo wyszlo....