, wreszcie to co lubię
, wreszcie to co lubię 

.
 . ,ale jednak coś tam powstaje. Zabrałem się za wykonanie formy pod tratwy pneumatyczne. Na modelu jest 6 szt. ( 12 połówek) więc nie wyobrażałem sobie inaczej. Wykonałem trzy formy. Użyłem Gumosilu WW. Odlewałem Distalem. Nie używałem żadnego rozdzielacza do smarowania formy, distal pięknie odchodził. Żadna z form nie uległa zniszczeniu.
 ,ale jednak coś tam powstaje. Zabrałem się za wykonanie formy pod tratwy pneumatyczne. Na modelu jest 6 szt. ( 12 połówek) więc nie wyobrażałem sobie inaczej. Wykonałem trzy formy. Użyłem Gumosilu WW. Odlewałem Distalem. Nie używałem żadnego rozdzielacza do smarowania formy, distal pięknie odchodził. Żadna z form nie uległa zniszczeniu. 

.
 . 
  o pojemności 900 ml. Wytrzymuje zarówno chlorek żelazowy jak i sodę kaustyczną
  o pojemności 900 ml. Wytrzymuje zarówno chlorek żelazowy jak i sodę kaustyczną 
 Tratwy pomalowane. Brakuje kilku elementów, ale te dopiero jak będą montowane na stale.
 Tratwy pomalowane. Brakuje kilku elementów, ale te dopiero jak będą montowane na stale.

Wróć do „Stocznia - Statki i Okręty”