La Belle
- ramol
Re: La Belle
o widzę że piękna labella wyszła ze swojej przytulnej komórki żeby się dostroić 

-
Witam .
Bardzo ładne rzeźbienia i wytoczone pleksi zastępujące szkło .
Ale te paski foli miedzianej to tam w ogóle ale to w ogóle , według mnie , nie pasują .
Artur , taki piękny model a przy wykończeniu lampy poszedłeś na skróty ?
Bardziej by tam już pasował drut lub jakieś płaskowniki , nawet z kartonu czarnego .
Brakuje ostatniego okręgu paska na górze .
Gratuluje jeszcze raz pięknego modelu , który miałem zaszczyt widzieć na "żywca".
Miałem się nie odzywać , dopóki nie dojdę do Twojego poziomu .
Przepraszam że krytykuje ale nie mogłem nie zareagować
.
Bardzo ładne rzeźbienia i wytoczone pleksi zastępujące szkło .
Ale te paski foli miedzianej to tam w ogóle ale to w ogóle , według mnie , nie pasują .
Artur , taki piękny model a przy wykończeniu lampy poszedłeś na skróty ?
Bardziej by tam już pasował drut lub jakieś płaskowniki , nawet z kartonu czarnego .
Brakuje ostatniego okręgu paska na górze .
Gratuluje jeszcze raz pięknego modelu , który miałem zaszczyt widzieć na "żywca".
Miałem się nie odzywać , dopóki nie dojdę do Twojego poziomu .
Przepraszam że krytykuje ale nie mogłem nie zareagować

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- oksal
Artur, a czy przy toczeniu, te "szkło" się zatapia, że nie widać śladów noża? czy to wynik polerowania?
- Sebastian.M
Są specjalne plexi wylewane które nadają się do toczenia i grawerowania, myślę że autor tematu właśnie takiej użył.
Swoją drogą ta Ba Belle to prawdziwa śliczności.
Lampa świetnie pomyślana, jeszcze tylko tą górną obejmę dorobić i już nie będzie się do czego przyczepić.
Swoją drogą ta Ba Belle to prawdziwa śliczności.
Lampa świetnie pomyślana, jeszcze tylko tą górną obejmę dorobić i już nie będzie się do czego przyczepić.