DENEB Rostock - statek badawczy
- jeskom
Re: DENEB Rostock - statek badawczy
Dziś rozpocząłem żmudną pracę nad żaluzjami do wentylacji. Będą wyjmowane więc nie będzie problemu z malowaniem. Na razie przedstawiam jedną sztukę, którą dopiero co zmontowałem.
- jeskom
dodaje oryginalne zdjęcie co by nie było wątliwości że to wygięte żaluzje
- jeskom
...dalsze pierdoły. Skończone żaluzje wentylacji, 2 owiewki balkonowe, część małego dźwigu (bez siłownika narazie) i ogólnie nadbudówka. Wszystko niedługo będzie ukończone i po przeszlifowaniu dronym papierkiem będę mógł ją pomalować.
- rychenko
Witam
Jeskomie mój frendasie no muszę przyznać ze nadbudówka prezentuje się extra , nie zazdroszczę jednak malowania bo to naprawdę upierdliwe jeśli jest tyle dupereli można tym spierniczyć cała robotę , a polistyren nie wiadomo dlaczego niekiedy potrafi spłatać niemiłą niespodziankę w postaci „zmarszczek” pomimo ze jest zmatowany , można zrobić kilka elementów z tej samej formatki większość wyjdzie podczas malowania elegancko a znajdzie się taki co wygląda po pomalowaniu skóra starej babci
Jeskomie mój frendasie no muszę przyznać ze nadbudówka prezentuje się extra , nie zazdroszczę jednak malowania bo to naprawdę upierdliwe jeśli jest tyle dupereli można tym spierniczyć cała robotę , a polistyren nie wiadomo dlaczego niekiedy potrafi spłatać niemiłą niespodziankę w postaci „zmarszczek” pomimo ze jest zmatowany , można zrobić kilka elementów z tej samej formatki większość wyjdzie podczas malowania elegancko a znajdzie się taki co wygląda po pomalowaniu skóra starej babci

Pozdrawiam Ryszard
- jeskom
wiem o co chodzi z malowaniem, dlatego już teraz rozbijam nadbudówkę na części i na końcu reszta elementów będzie doklejana
- jeskom
ładna pogoda, się cieplej zrobiło w garażu więc przyszła pora na malowanie (narazie tylko podkładem firmy MOTIP) pierdoł co by miejce zrobić kolejnym
- władek
Chciałbym napisać coś miłego, bo to co zobaczyłem baaaaardzo mnie się podoba
Boję się tylko coby mnie Jeskom od wazeliniarzy nie wyzwał...
Naprawdę świetna robota.

Boję się tylko coby mnie Jeskom od wazeliniarzy nie wyzwał...
Naprawdę świetna robota.
Pozdrawiam
Władek
Władek
- rychenko
Witam
Naprodukowałeś Jeskomie tych gambetli sporo tego , a co do wykonania …. Nie ma o czym pisać bo każdy widzi jak są ładnie zrobione, ale ja czekam aż ta całą nadbudówkę będziesz malował bo to jest wyzwanie .
Naprodukowałeś Jeskomie tych gambetli sporo tego , a co do wykonania …. Nie ma o czym pisać bo każdy widzi jak są ładnie zrobione, ale ja czekam aż ta całą nadbudówkę będziesz malował bo to jest wyzwanie .
Pozdrawiam Ryszard
- jeskom
Tymczasem walczę z windami do mini łodzi (w sumie 4 sztuki)...prace trwają więc to nie są ukończone elementy. Co do malowania to nie będzie problemu bo całość jest biała, i będzie malowana aero.
- Wojtek-Sos