Modliszka jak się patrzy. :) Nieźle Ci wychodzi to lutowanie cienkich drutów.
Mnie też spadł kawałek jajecznicy na brystol.:P
Z ukłonami
Andrzej Korycki
De Grasse
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
- Paliwiak1
O:De Grasse
Te czarne plamki na zdjęciach to nie brudny brystol (na poprzednich zdjęciach z białym tłem również są widoczne) tylko jakieś paprochy na soczewce aparatu a pod szkiełkiem, którego nie mogę rozebrać, bo mam tylko aparat w telefonie.:(
Z pastą od Mikołaja żadne lutowanie nie jest straszne a jeszcze trochę mnie go czeka.:unsure:
Z pastą od Mikołaja żadne lutowanie nie jest straszne a jeszcze trochę mnie go czeka.:unsure:
Z poważaniem Paliwiak
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Paliwiak1 napisał:
Nie zmienia to czystości mojego brystolu. :)
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Te czarne plamki na zdjęciach to nie brudny brystol (na poprzednich zdjęciach z białym tłem również są widoczne) tylko jakieś paprochy na soczewce aparatu a pod szkiełkiem, którego nie mogę rozebrać, bo mam tylko aparat w telefonie.:(
...
Nie zmienia to czystości mojego brystolu. :)
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- Paliwiak1
- rychenko
Witaj dalmierze fajnie wyglądają ,ale ja bym poprawił ten reling, słupki robiłeś pewnie że szpilek i trochę łepki od nich szpecą całość nie wiem czy nie lepiej by wyglądało gdybyś górny drut przylutował na tych szpileczkach ale beż łepków .
Pozdrawiam Ryszard
- Paliwiak1
Witam Rychenko
Zapewne wyglądałyby lepiej relingi bez łepków, ale, jako że mam wszystkie pozostałe relingi wykonane w ten sposób, więc wyglądałoby głupio jak jedne różniły się od drugich ( tamte stare są już wykonane od 4 lat).
Zapewne wyglądałyby lepiej relingi bez łepków, ale, jako że mam wszystkie pozostałe relingi wykonane w ten sposób, więc wyglądałoby głupio jak jedne różniły się od drugich ( tamte stare są już wykonane od 4 lat).
Z poważaniem Paliwiak
- Tomasz_D
Paliwiak1 napisał:
najwyższy czas wymienić ;)
tamte stare są już wykonane od 4 lat).
najwyższy czas wymienić ;)
- Paliwiak1
Witam wszystkich zainteresowanychB)
Kolejne dalmierze ukończone pozostały już tylko działa i kilka detali z wyposażenia pokładu dziobowego.:)

Kolejne dalmierze ukończone pozostały już tylko działa i kilka detali z wyposażenia pokładu dziobowego.:)

Z poważaniem Paliwiak
- Paliwiak1
- Paliwiak1
Witam wszystkich
Mam pytanie do ekspertów i do osób znających Rosyjski, co to jest za tabelka ( znalazłem ją z planami do modelu Ingermanland)?
Z poważaniem Paweł G.
Mam pytanie do ekspertów i do osób znających Rosyjski, co to jest za tabelka ( znalazłem ją z planami do modelu Ingermanland)?

Z poważaniem Paweł G.
Z poważaniem Paliwiak