Pięknie.Gratuluję,ale zanim zabierzesz się za nowy model proponuję zrobić gablotę.Szkoda, żeby taki piękny model się kurzył.
Pozdrawiam.
Tirpitz/Bismarck
- oksal
O:Tirpitz/Bismarck-Koniec
:whistle: Pozytywny wyścig zbrojeń zakończony. Masz w planach dozbrojenie czy budowa równowagi sił u przeciwników? Jest na co popatrzeć. Gratuluję.
- Leon27
Bez gabloty cienko widzę zachowanie modelu w taki stanie. Masz uproszczone zadanie bo to nie jest takie wysokie jak żaglowce, ale za to długaśne. Gratulacje z ukończenia. Jestem pod wrażeniem. Na te klapki w sklepach ładnie się patrzało. Dopiero ukończony przez Ciebie okręt oddaje stan ile pracy trzeba w niego wpompować. Przyjąłbym taki model. Mam parapety wzdłuż mieszkania po 4 m wiec się u mnie zmieści jak coś, tylko kwiatki wywalę przez okno :-)
Jeszcze raz gratulacje
I powodzenia w stoczni.
Czekam na następne objawienie.
Jeszcze raz gratulacje
I powodzenia w stoczni.
Czekam na następne objawienie.
- PanLipazMiodem
Pogratulować.
I życzyć, żeby więcej było takich zakończonych projektów (mówię tu też o sobie samym:laugh: )
Pozdrawiam
Przemek
I życzyć, żeby więcej było takich zakończonych projektów (mówię tu też o sobie samym:laugh: )
Pozdrawiam
Przemek
- Skywalker
GRATULUJĘ!!!
Okręt robi wrażenie jeszcze tylko jakaś ładna podstawka i oprawić w gablotę. mam nadzieje że te zdjęcia zmotywują mnie do zakończenia prac nad moim okrętem. Miło było popatrzeć na Twoją relacje.
Pozdrawiam
Marek S.
Okręt robi wrażenie jeszcze tylko jakaś ładna podstawka i oprawić w gablotę. mam nadzieje że te zdjęcia zmotywują mnie do zakończenia prac nad moim okrętem. Miło było popatrzeć na Twoją relacje.
Pozdrawiam
Marek S.
-
Gratulacje tak pięknego okrętu warto dołożyć do niego gablotkę , i oczywiście Historie Konwoju PQ-17 warto dołączyć .
Kocham Laubzegę
- wurcelstock
Brawo! Co dalej?
- antosiek
Zawsze zazdroszczę tym którzy kończą model. W końcu nie sztuka zacząć, jak mawiał jeden polityk. Brawo. Gratulacje.
- komand0s040
Witaj Smoczku.:)
No Grzesiu, jestem pod mega wrażeniem, że nawet olinowanie zakończyłeś pomyślnie.
Wielkie gratulacje również i od mojej skromnej osoby.:)
Faktycznie, żeby go uchronić teraz przed głodem i kurzem, powinieneś pomyśleć nad gablotką.
U mnie ostatnio jakoś mozolnie to idzie, a to dlatego, że przeopadłem z kretesem przez
mości bakcyla co się zowie kolejkarstwo H0, lub tudzież zbliżone normy.:)
Nawet zacząłem zakupywać akcesoria do podróży w krainę przyszłej makietki(3x2m)
Pozdrawiam serdecznie. ;)
No Grzesiu, jestem pod mega wrażeniem, że nawet olinowanie zakończyłeś pomyślnie.
Wielkie gratulacje również i od mojej skromnej osoby.:)
Faktycznie, żeby go uchronić teraz przed głodem i kurzem, powinieneś pomyśleć nad gablotką.
U mnie ostatnio jakoś mozolnie to idzie, a to dlatego, że przeopadłem z kretesem przez
mości bakcyla co się zowie kolejkarstwo H0, lub tudzież zbliżone normy.:)
Nawet zacząłem zakupywać akcesoria do podróży w krainę przyszłej makietki(3x2m)
Pozdrawiam serdecznie. ;)
Stopy wody pod kilem! :(
Stocznia :
DKM "BISMARCK" 1:200 - kolekcja Hachette 85%
W przygotowaniu: ESKORTOWIEC TOBRUK 1:100 2%
Stocznia :
DKM "BISMARCK" 1:200 - kolekcja Hachette 85%
W przygotowaniu: ESKORTOWIEC TOBRUK 1:100 2%
- Smok_740
Witam
Dziekuje za miłe słowa :). (nie spodziewalem sie takiego odzewu :blush: )
Gablota jak najbardziej powstanie mam na to kilka miesiecy :). Tu gdzie mieszkam jest wysoka wilgotnosc i sie nie kurzy straszliwie :D.
A co do następnego okrętu to zamierzam budowac "Grafa Zeppelina" (lotniskowca) ale jak to bedzie to czas pokaze. Jedno jest pewne jak juz cos stworze zaloze relacje :D. A na razie bede wiernym czytaczem i podziwiaczem Kogowym :)
Pozdrawiam
Smoczny
Dziekuje za miłe słowa :). (nie spodziewalem sie takiego odzewu :blush: )
Gablota jak najbardziej powstanie mam na to kilka miesiecy :). Tu gdzie mieszkam jest wysoka wilgotnosc i sie nie kurzy straszliwie :D.
A co do następnego okrętu to zamierzam budowac "Grafa Zeppelina" (lotniskowca) ale jak to bedzie to czas pokaze. Jedno jest pewne jak juz cos stworze zaloze relacje :D. A na razie bede wiernym czytaczem i podziwiaczem Kogowym :)
Pozdrawiam
Smoczny
W porcie
DKM "BISMARCK" 1/200
W stoczni
ALBATROS 1/55 - Constructo -a ze 45% - zawieszona do czasu wyzdrowienia :(
W kolejce: Santissima Trinidad 1/90 DeAgostini
CSS "Alabama" RC 1/48 - wlasny wyrob (mam nadzieje)
DKM "BISMARCK" 1/200
W stoczni
ALBATROS 1/55 - Constructo -a ze 45% - zawieszona do czasu wyzdrowienia :(
W kolejce: Santissima Trinidad 1/90 DeAgostini
CSS "Alabama" RC 1/48 - wlasny wyrob (mam nadzieje)