No muszę powiedzieć, że to Meshy AI zmienia zasadniczo podejście do modelowania. Potestowałem dziś trochę i się zachwyciłem. Coś co zajęło mi wiele godzin pracy można teraz zrobić w kilka minut.
Ja również ubolewam nad stratą MSW, mnóstwo wartościowej treści poszło w kosmos.
francuski okret 74-dzialowy 1780r. wg. J. Boudriot'a
- ralfee3
Re: francuski okret 74-dzialowy 1780r. wg. J. Boudriot'a
pozdrawiam,
Rafał
--------------------------------------------
w porcie: K&M
w stoczni: HMS Enterprize 1774
Rafał
--------------------------------------------
w porcie: K&M
w stoczni: HMS Enterprize 1774
- wojtassS
Re: francuski okret 74-dzialowy 1780r. wg. J. Boudriot'a
Cześć
Mógłbyś przedstawić swoje rezultaty z meshy i co mu podałeś jako zdjęcie do przerobienia.
Próbowałem już wcześniej tego ai niestety nadal "nie ogarnia". Myślałem może że szkice z epoki są zbyt trudne więc dałem wysokiej rozdzielczości skan z planów i nie uzyskałem nic wartego uwagi. Nadal po staremu muszę projektować sam. Na MSW najczęściej używali ich to tworzenia marynarzy, była też jedna figura dziobowa, ale poza tym bardziej skomplikowanych rzeczy nikt nie pokazywał.
Z tego powodu jestem bardzo ciekawy co udało Ci się uzyskać, bo moje próby..... no można zakwalifikować do sztuki współczesnej
Chciał latarnia wyszła całkiem ok
Mógłbyś przedstawić swoje rezultaty z meshy i co mu podałeś jako zdjęcie do przerobienia.
Próbowałem już wcześniej tego ai niestety nadal "nie ogarnia". Myślałem może że szkice z epoki są zbyt trudne więc dałem wysokiej rozdzielczości skan z planów i nie uzyskałem nic wartego uwagi. Nadal po staremu muszę projektować sam. Na MSW najczęściej używali ich to tworzenia marynarzy, była też jedna figura dziobowa, ale poza tym bardziej skomplikowanych rzeczy nikt nie pokazywał.
Z tego powodu jestem bardzo ciekawy co udało Ci się uzyskać, bo moje próby..... no można zakwalifikować do sztuki współczesnej