Prins Willem
-
Re: Prins Willem
Relacja nie będzie ukończona . Przepraszam zainteresowanych .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- ryszardw
Matko co się stało.Czy się pogniewałeś na nas ,na wszystkich czy na kogoś szczególnie.R
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Mój najbardziej ulubiony ze wszystkich Myszorów na świecie całym, dokończ ten piękny
model, mimo szkód, które Ci wyrządziłem w czasie jazdy do Tczewa.
I mimo zagubionego w moim samochodzie (najprawdopodobniej) aniołka.
Nie bądź taki, bardzo Cię poproszę i pewnie nie jestem w tym odosobniony.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
model, mimo szkód, które Ci wyrządziłem w czasie jazdy do Tczewa.
I mimo zagubionego w moim samochodzie (najprawdopodobniej) aniołka.
Nie bądź taki, bardzo Cię poproszę i pewnie nie jestem w tym odosobniony.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- krzysztof
Obawiam, że największą szkodę wyrządzisz tą decyzją tylko sobie samemu. Tak niewiele do zakończenia...
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
-
Moja decyzja nie ma nic wspólnego z Wami
!
Nie kończę Willusia dlatego ze nie mam już ani ochoty ani czasu na dalsza jego naprawę i budowę .
Obrzydło mi już ciągłe naprawianie . Po ostatniej przeprowadzce , już na nowy dom , znowu został uszkodzony ( pozrywane wanty ) , a z drugiej strony nie będę brnął dalej w ten nieudany projekt ( budowa z fotek i ciągłe domysły , brak dokładnych planów ) . Budowa jego była moją próbą czy dałbym sobie rade z drewnem w takiej postaci ( mikro ).
Moje życie nie koncentruje się tylko na modelarstwie , mam wiele tematów do ogarnięcia i na pewno nie znajdę teraz szybko czasu na modelarstwo . Willusia schowałem do wora i może kiedyś w wieku emerytalnym ( jak dożyje ) wytargam i podłubie .
Mam chyba prawo napisać że nie skończę relacji . Są tacy co nie kończą i nic nie napiszą .
Mam bardzo duzy szacunek do Was Koledzy i dlatego napisałem . Mogłem to olać .
A głupie teksty na SB to nic nowego
Moja decyzja jest jak woda na młyn co dla niektórych ale to zlewam . Kogi na pewno nie opuszczę . Gdzie ja bym się lepiej bawił jak nie tu . Gdzie ja bym miał taką BEKE z niektórych ( na SB) jak nie tu .
Jeżeli ktoś potrzebował by ode mnie jakiejś pomocy , czy w materiale czy w poradach bo finansowo to nie pomogę
, to proszę walić śmiało . Zawsze jestem chętny do pomocy .
Temat WILLUSIA zamykam i Basta .

Nie kończę Willusia dlatego ze nie mam już ani ochoty ani czasu na dalsza jego naprawę i budowę .
Obrzydło mi już ciągłe naprawianie . Po ostatniej przeprowadzce , już na nowy dom , znowu został uszkodzony ( pozrywane wanty ) , a z drugiej strony nie będę brnął dalej w ten nieudany projekt ( budowa z fotek i ciągłe domysły , brak dokładnych planów ) . Budowa jego była moją próbą czy dałbym sobie rade z drewnem w takiej postaci ( mikro ).
Moje życie nie koncentruje się tylko na modelarstwie , mam wiele tematów do ogarnięcia i na pewno nie znajdę teraz szybko czasu na modelarstwo . Willusia schowałem do wora i może kiedyś w wieku emerytalnym ( jak dożyje ) wytargam i podłubie .
Mam chyba prawo napisać że nie skończę relacji . Są tacy co nie kończą i nic nie napiszą .
Mam bardzo duzy szacunek do Was Koledzy i dlatego napisałem . Mogłem to olać .
A głupie teksty na SB to nic nowego

Moja decyzja jest jak woda na młyn co dla niektórych ale to zlewam . Kogi na pewno nie opuszczę . Gdzie ja bym się lepiej bawił jak nie tu . Gdzie ja bym miał taką BEKE z niektórych ( na SB) jak nie tu .
Jeżeli ktoś potrzebował by ode mnie jakiejś pomocy , czy w materiale czy w poradach bo finansowo to nie pomogę

Temat WILLUSIA zamykam i Basta .
-
Miałem nie robić , już się zarzekałem , ale robię
Żal mi się go zrobiło jak leżał w tym worze i kurzył się .Odstawiłem inne roboty a z budową domu się ogarnąłem i znalazłem czas wolny wiec robię .
Naprawiłem pozrywane wanty pierwszego masztu i jadę z linkami w górę .
Same odkurzanie zajęło mi prawie tydzień . Do wora dostały się myszy ( jak to na wsi) i pogryzły linki i kabestan a to dlatego że czuły olej .

Żal mi się go zrobiło jak leżał w tym worze i kurzył się .Odstawiłem inne roboty a z budową domu się ogarnąłem i znalazłem czas wolny wiec robię .
Naprawiłem pozrywane wanty pierwszego masztu i jadę z linkami w górę .
Same odkurzanie zajęło mi prawie tydzień . Do wora dostały się myszy ( jak to na wsi) i pogryzły linki i kabestan a to dlatego że czuły olej .
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
myszor pisze:Miałem nie robić , już się zarzekałem , ale robię![]()
...
NO I BAARRDZOO DDOOBBRRZZEE mój ulubiony Myszoru.
Kibicuję dalej.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- mirek
- Mirek77
I jam jest rad z Twej decyzji Myszorku:)
- PiotrekM
Witam,
ciesze sie bardzo, ze podjales taka decyzje. Ten sliczny model zasluzyl na to zeby go skonczyc. Ostatnio troche malo jest modeli drewnianych, a frakcja plastykowcow rosnie. Bede z przyjemnoscia sledzil dalszy ciag Twojej relacji.
Serdecznie Pozdrawiam
Piotrek
ciesze sie bardzo, ze podjales taka decyzje. Ten sliczny model zasluzyl na to zeby go skonczyc. Ostatnio troche malo jest modeli drewnianych, a frakcja plastykowcow rosnie. Bede z przyjemnoscia sledzil dalszy ciag Twojej relacji.
Serdecznie Pozdrawiam
Piotrek