"STRAŻAK-3"
- jeskom
Re: "STRAŻAK-3"
piękne te reflektory - miałem to szczęście przyglądać się jak powstają na tokarni 

- rychenko
Witam
Coś tam znów przybyło z „drobnicy”
poręcze nadbudówki , odpowietrzniki zbiorników, oraz reszta klap .
Coś tam znów przybyło z „drobnicy”

Pozdrawiam Ryszard
- ryszardw
Rysiu czy te tabliczki znamionowe na klapach są grawerowane.To jest precyzja .Pozdr.R
- rychenko
Witam
Ryszard te tabliczki nie są grawerowane ale foto trawione pomimo swoich wymiarów 2mmx5mm można spokojnie odczytać co jest na nich napisane , moim zdaniem są świetnie zrobione i tu jeszcze raz podziękuje Mateuszowi „Mati” który opracował ten projekt .
Ryszard te tabliczki nie są grawerowane ale foto trawione pomimo swoich wymiarów 2mmx5mm można spokojnie odczytać co jest na nich napisane , moim zdaniem są świetnie zrobione i tu jeszcze raz podziękuje Mateuszowi „Mati” który opracował ten projekt .
Pozdrawiam Ryszard
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Tylko nie zapomnij spiłować łebków śrub co by Ci na złom tego nie ukradli.
Rewelacja - bardzo śliczne.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Rewelacja - bardzo śliczne.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- Romanov
Ryszardzie klasa samo w sobie 
Super to wygląda i te klamki sam próbowałem i jakoś tak mi nie wychodzą jak Tobie
Pozdrawiam

Super to wygląda i te klamki sam próbowałem i jakoś tak mi nie wychodzą jak Tobie
Pozdrawiam
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- rychenko
Witam
Nie ma to jak zrobić sobie dzień wolny w pracy można coś od rana pogrzebać przy modelu , dziś zamontowałem obijacz dziobowy i rufowy.
Nie ma to jak zrobić sobie dzień wolny w pracy można coś od rana pogrzebać przy modelu , dziś zamontowałem obijacz dziobowy i rufowy.
Pozdrawiam Ryszard
- oksal
No tak, robiąc "obijacza" trzeba sobie wolne wziąć;) Rysio, ten obijacz to szydełkowa robota? czy jakiś wynalazek?
- Kazek
no pięknie Rysio szydełkujesz a jakim to ściegiem robione bo nie znam musisz mnie nauczyć 

Pozdrawiam Kazik 

- rychenko
Witam
Nie do mnie te pytania ja nie dziergam na szydełku tylko przygotowałem wkład z pianki i na tym się moja rola skończyła nie licząc dozoru
Pytałem frau to jakieś pól słupki , ale najlepiej to by trzeba spytać Myszorka on chodzi na bieżąco na kurs szydełkowania Koła Gospodyń Wiejskich .
Nie do mnie te pytania ja nie dziergam na szydełku tylko przygotowałem wkład z pianki i na tym się moja rola skończyła nie licząc dozoru

Pytałem frau to jakieś pól słupki , ale najlepiej to by trzeba spytać Myszorka on chodzi na bieżąco na kurs szydełkowania Koła Gospodyń Wiejskich .
Pozdrawiam Ryszard