Chwalimy się

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
myszor

Re: Chwalimy się

Post autor: myszor »

Z moją Niunią na wakacjach w Starym Bojanowie .
pobrane.jpg
pobrane.jpg (8.75 KiB) Przejrzano 4326 razy
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
art2310

Post autor: art2310 »

Myszor kiedy tu byłeś bo chyba przegapiłem sensacje roku na prowincji :lol: :lol: :lol: :?:
Awatar użytkownika
jeskom

Post autor: jeskom »

myszor ale masz sunie :D...wole sobie nie wyobrażać jak ci stawia flagę na maszcie :D heheh
Awatar użytkownika
Leon27

Post autor: Leon27 »

No to widzę że Jacek bez ogródek z Twarzą :-) Prezentowana Pani całkiem urodziwa. Gratulacje. Trzyma poziom :-) Ale nistety Myszor prezentowana przez Ciebie Pani na zdjęciu Bractwa Kogowego (modelarze i ich Panie) zabrałaby większość kadru tak wiec rozumiesz :-) Że o apetyczności nie wspomnę.
Awatar użytkownika
krzysztof

Post autor: krzysztof »

Myszor, chłopy chwalą się rzeczywistymi cudami natury, Które Bozia dała Im na swojej drodze życia spotkać.
Wątpię, że kaszalot, na zdjęciu ,które zamieściłeś, to Twoja wybranka.
Miałem zamiar w tym wątku pokazać Kobiety mojego życia, ale po twoim poście mi przeszło.
Podziwiam przecudne Damy , których wizerunki mogę podziwiać PONAD twoim postem , mój ulubiony Kolego Myszorku, ale Twój post odrzucił mnie nawet od pokala ulubionego Ambera.
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
myszor

Post autor: myszor »

Moja Pani jest tylko dla mnie a nie po to aby Nią się chwalić .
Chwalić to się będę jak modelarnie skończe .
Panowie , wybaczcie ale to nie towar który trzeba pokazywać i reklamować .
Był to mój żart abyście się nie zagalopowali i potem żałowali tego .
Nikt do końca nie wie kto te strony przegląda .
Ale Wasze wybranki są przecudnej urody :P
Gratuluje .

Krzysiu , Amberka tez lubie :)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
jeskom

A ja chciałbym się pochwalić moją budowlą, która powstała we wrześniu 2011r. Projekt mojego pomysłu, wykonanie - również moje, ale brat też przyszedł czasami pomóc podawać kamienie czy mieszał cemencik, także wymieniam go jako pomocnika. Dodam na koniec, że pierwszy raz trzymałem kielnie w dłoniach...
Załączniki
ja mam 172cm - to tak dla porównania wielkości grila :D - gril w późniejszym czasie został wyszlifowany, fugi poprawione i zaimpregnowany przed działaniem czynników atmosferycznych co podkreśliło naturalny kolor kamienia
ja mam 172cm - to tak dla porównania wielkości grila :D - gril w późniejszym czasie został wyszlifowany, fugi poprawione i zaimpregnowany przed działaniem czynników atmosferycznych co podkreśliło naturalny kolor kamienia
Awatar użytkownika
Romanov

Post autor: Romanov »

Jeskom toż to kapliczka ci wyszła, uważaj na dywizjony mocherowych beretów bo gotowe będą przychodzić i się modlic dio tego kominka.
A tak na poważnie fajnie wyszło gratuluje widać żeś zdolny chłop. Będą z Ciebie ludzie :)
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
Awatar użytkownika
rychenko

Post autor: rychenko »

Witam
Widzę jeskom ze kominko gril jest już gotowy mam nadzieję ze jesteś zadowolony z tego fachowca co Tobie go poradziłem bo wymurował to całkiem całkiem
:lol:
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
jeskom

wiem że rychenko przez ciebie zazdrość przemawia że sobie "SAM" wymurowałem grila...no ale cóż..wrazie gdybyś chciał coś takiego na swoim ranczo stworzyć to służę pomocą :D
ODPOWIEDZ