Chwalimy się
-
Re: Chwalimy się
Z moją Niunią na wakacjach w Starym Bojanowie .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- art2310
Myszor kiedy tu byłeś bo chyba przegapiłem sensacje roku na prowincji

- jeskom
myszor ale masz sunie
...wole sobie nie wyobrażać jak ci stawia flagę na maszcie
heheh

- Leon27
No to widzę że Jacek bez ogródek z Twarzą
Prezentowana Pani całkiem urodziwa. Gratulacje. Trzyma poziom
Ale nistety Myszor prezentowana przez Ciebie Pani na zdjęciu Bractwa Kogowego (modelarze i ich Panie) zabrałaby większość kadru tak wiec rozumiesz
Że o apetyczności nie wspomnę.

- krzysztof
Myszor, chłopy chwalą się rzeczywistymi cudami natury, Które Bozia dała Im na swojej drodze życia spotkać.
Wątpię, że kaszalot, na zdjęciu ,które zamieściłeś, to Twoja wybranka.
Miałem zamiar w tym wątku pokazać Kobiety mojego życia, ale po twoim poście mi przeszło.
Podziwiam przecudne Damy , których wizerunki mogę podziwiać PONAD twoim postem , mój ulubiony Kolego Myszorku, ale Twój post odrzucił mnie nawet od pokala ulubionego Ambera.
Wątpię, że kaszalot, na zdjęciu ,które zamieściłeś, to Twoja wybranka.
Miałem zamiar w tym wątku pokazać Kobiety mojego życia, ale po twoim poście mi przeszło.
Podziwiam przecudne Damy , których wizerunki mogę podziwiać PONAD twoim postem , mój ulubiony Kolego Myszorku, ale Twój post odrzucił mnie nawet od pokala ulubionego Ambera.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
-
Moja Pani jest tylko dla mnie a nie po to aby Nią się chwalić .
Chwalić to się będę jak modelarnie skończe .
Panowie , wybaczcie ale to nie towar który trzeba pokazywać i reklamować .
Był to mój żart abyście się nie zagalopowali i potem żałowali tego .
Nikt do końca nie wie kto te strony przegląda .
Ale Wasze wybranki są przecudnej urody
Gratuluje .
Krzysiu , Amberka tez lubie
Chwalić to się będę jak modelarnie skończe .
Panowie , wybaczcie ale to nie towar który trzeba pokazywać i reklamować .
Był to mój żart abyście się nie zagalopowali i potem żałowali tego .
Nikt do końca nie wie kto te strony przegląda .
Ale Wasze wybranki są przecudnej urody

Gratuluje .
Krzysiu , Amberka tez lubie

Pozdrawiam . Andrzej :)
- jeskom
A ja chciałbym się pochwalić moją budowlą, która powstała we wrześniu 2011r. Projekt mojego pomysłu, wykonanie - również moje, ale brat też przyszedł czasami pomóc podawać kamienie czy mieszał cemencik, także wymieniam go jako pomocnika. Dodam na koniec, że pierwszy raz trzymałem kielnie w dłoniach...
- Romanov
Jeskom toż to kapliczka ci wyszła, uważaj na dywizjony mocherowych beretów bo gotowe będą przychodzić i się modlic dio tego kominka.
A tak na poważnie fajnie wyszło gratuluje widać żeś zdolny chłop. Będą z Ciebie ludzie
A tak na poważnie fajnie wyszło gratuluje widać żeś zdolny chłop. Będą z Ciebie ludzie

DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- rychenko
Witam
Widzę jeskom ze kominko gril jest już gotowy mam nadzieję ze jesteś zadowolony z tego fachowca co Tobie go poradziłem bo wymurował to całkiem całkiem

Widzę jeskom ze kominko gril jest już gotowy mam nadzieję ze jesteś zadowolony z tego fachowca co Tobie go poradziłem bo wymurował to całkiem całkiem

Pozdrawiam Ryszard
- jeskom
wiem że rychenko przez ciebie zazdrość przemawia że sobie "SAM" wymurowałem grila...no ale cóż..wrazie gdybyś chciał coś takiego na swoim ranczo stworzyć to służę pomocą