Chciałbym , albo bym nie chciał - do wyboru , wybierzcie sobie , zaprezentować Wam drodzy forumowiczowie prosty modelik , który zbuduję w tak zwanym międzyczasie . Jako że w łódce mej nastał czas malowania nadbudówki , nie chcę siedzieć z założonymi rękoma , więc trzasnę sobie taki nietypowy , prosty modelik . Nie wiem ile go będę robił , ale zrobię . Opakowanie zawiera dwa arkusze polistyrenu z namalowanymi częściami do wycięcia nożykiem bądź innym widelcem , garstkę elementów z białego metalu , które we wstępie należy zrobić we własnym zakresie , kilka odcinków srutututu majtków z drutu ,kawałek rury od zlewozmywaka , instrukcję w języku fajwokloków, oraz obrazek jak to ma wyglądać po złożeniu . Wbrew pozorom , modelik wymaga dokładności i cierpliwości , ale dla przeciętnego polistyreniarza jakim ja jest , nie będzie stanowił większego problemu . Alleluja i wajakondijos bidon bidon gummisztifle ! Do rzeczy .
P.S. Pozdrawiam wszystkich świadków Jehowy i innych świadków , na przykład Jehowy .
Atrakcyjne opakowanie :

Instrukcja:

Planik :

Obrazek :

Zawartość: