Santa Maria relacja

Opisy budowy jednostek żaglowych
ODPOWIEDZ
myszor

Re: Santa Maria relacja

Post autor: myszor »

To jak z sex-em , pierwszy raz jest jaki jest . Następnym razem postarasz się o lepsze . Nie ujmuje temu co zrobiłeś . Lepiej też bym chyba nie zrobił . Najważniejsze że robisz i nie wstydzisz się tego co zrobiłeś .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
safari28

Post autor: safari28 »

myszor pisze:To jak z sex-em , pierwszy raz jest jaki jest . Następnym razem postarasz się o lepsze . Nie ujmuje temu co zrobiłeś . Lepiej też bym chyba nie zrobił . Najważniejsze że robisz i nie wstydzisz się tego co zrobiłeś .

Dokładnie tak jest ;) Z tego co widzę po sobie modelarstwo to jest co tak naprawdę lubię, nie twierdzę że całkowicie pozostanę przy szkutnictwie ale nigdy bym nie zgadł że to mi sprawi tyle frajdy w długich nudnych wieczorach. Obiecuję że w następnych modelach zmienię technikę i materiały, zajmę się na razie małymi jednostkami, jak nabiorę trochę doświadczenia zabiorę się do poważniejszego projektu.
Awatar użytkownika
bartes123

Post autor: bartes123 »

ło matko, nie pamiętam kiedy miałem długi nudny wieczór ostatnio...
Awatar użytkownika
Leon27

Post autor: Leon27 »

Całkiem dobre plany . Nie wiem czy znacie . Do gwoździa rozrysowane już z technologia 3D
http://www.modelarstwookretowe.pl/downl ... kladka.pdf
Awatar użytkownika
safari28

Leon27 pisze:Całkiem dobre plany . Nie wiem czy znacie . Do gwoździa rozrysowane już z technologia 3D
http://www.modelarstwookretowe.pl/downl ... kladka.pdf

No to się nazywa dokumentacja. Dzięki okropne lenon27, teraz to mi nagli braknie ;)
Awatar użytkownika
Leon27

Post autor: Leon27 »

Cieszę się ze mogłem pomóc. Każdy coś gdzieś zawsze wyszpera a niewielu udostępnia :-) Ja mam swoją bazę :-) Wiec jak coś to pytać pytać :-) Części zamieścić się nie da na ogólnym. Ale po co jest PRIV :-)
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

Leon, czy masz zgodę MO na podawanie linka do tych rysunków? pytam tak z ciekawości. w razie czego TY ponosisz pełną odpowiedzialność.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
maciejza

Post autor: maciejza »

to jest link bezposrednio z ich strony, dostepny dla każdego: http://www.modelarstwookretowe.pl/index.php?p=44
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

i jest "Download" więc się chyba nie pogniewają :D
Mietek

Obrazek
Awatar użytkownika
safari28

Witam postanowiłem dopieścić kadłub. Poprawiłem wszystkie niedociągnięcia zacieki i niedomalowania. Całość zaolejowałem co miało dać efekt postarzenia. Tak wyglądał będzie ostatecznie jeszcze tylko go polakierować w celu zabezpieczenia przed kurzem, na razie jeszcze myślę co z nim nawyprawiać. :|

Obrazek
ODPOWIEDZ