Piękny model. Dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem szkutniczym, ale czy kadłub ma się tak błyszczeć? IMHO lepiej wyglądałby matowy.
Ożaglowanie i wszelkie linki i lineczki cudne.
Pozdrawiam
Tomek
Santa Maria relacja
- safari28
Re: Santa Maria relacja
Szaman pisze:Piękny model. Dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem szkutniczym, ale czy kadłub ma się tak błyszczeć? IMHO lepiej wyglądałby matowy.
Ożaglowanie i wszelkie linki i lineczki cudne.
Pozdrawiam
Tomek
Szaman cieszę się że ci się podoba, z lakierem trochę przekombinowałem. Normalnie tego nie widać a na fotce to po lampie błyskowej.
Wracając do tematu postanowiłem przykleić wszystkie duperele pokładowe. trochę się tego nazbierało.
Tak obecnie wyglądają pokłady w mojej sm.
- safari28
Panowie witam,właśnie nasmarowałem bandery.
- safari28
Panowie witam po prawie 4-letniej przerwie. Niestety zniknąłem z forum z różnych powodów.
Po tak długim czasie postanowilem pokazać to co udało mi się do tej pory dokonać.
Model jest prawie gotowy, brakuje tylko galionowej rzeźby a wiem że z nią sobie sam nie poradzę przynajmniej w ten sposób w jaki chcialem tego dokonać
Na obecną chwilę tak to wygląda.
Po tak długim czasie postanowilem pokazać to co udało mi się do tej pory dokonać.
Model jest prawie gotowy, brakuje tylko galionowej rzeźby a wiem że z nią sobie sam nie poradzę przynajmniej w ten sposób w jaki chcialem tego dokonać
Na obecną chwilę tak to wygląda.
- Siberian
Witaj sąsiedzie
. Piękny model, bardzo plastyczny, realistyczny wygląd.
Dla mnie rewelacja.

Dla mnie rewelacja.
Pozdrawiam, Wojtek.