Matix pisze:Hehe, myślę, że zaprosisz kolegów z kogi na wesele
Tak poważnie to nie mam zamiaru kupować drogo. Nie mam wielkiego budżetu na to. W Biedronce jest zestaw nożyków to może się pokuszę
Mateusz apropo nożyków skocz do mercury market jeśli masz w pobliżu zobacz jakie cacuszka sobie sprawiłem za 24zł

Są bardzo solidne, ostrza bardzo twarde troszkę może tępe ale podostrzyłem i są bąba.
Tak z mojego doświadczenia radzę ci zwrócić uwagę na metalowe uchwyty ostrzy, przy cięciu twardszego materiału łatwo urwać. Dzisiaj robię porządki w moim zapleczu, jak skończę pyknę specjalnie dla ciebie fotkę co mi się uzbierało
pozdrawiam

kup porządne skalpele np. takiej japońskiej firmy Olfa... jakość pierwsza klasa. Kupując tanie narzędzia prędzej czy później (raczej prędzej) wymienisz je na nowe i podwoisz sobie koszty. Ja się na tym przejechałem i teraz już takich błędów nie popełniam. Wiadomo jak każdy z nas ma ograniczone finanse na tego typu akcesoria jak i na nasze hobby... ale zastanów się czy nie warto poczekać, uzbierać i kupić coś porządnego... ja osobiście odradzam kupna narzędzi firm z pod znaku No Name... lepiej postawić na wiodących producentów... zapłacić więcej siana ale mieć pewność co do produktu.
 kup porządne skalpele np. takiej japońskiej firmy Olfa... jakość pierwsza klasa. Kupując tanie narzędzia prędzej czy później (raczej prędzej) wymienisz je na nowe i podwoisz sobie koszty. Ja się na tym przejechałem i teraz już takich błędów nie popełniam. Wiadomo jak każdy z nas ma ograniczone finanse na tego typu akcesoria jak i na nasze hobby... ale zastanów się czy nie warto poczekać, uzbierać i kupić coś porządnego... ja osobiście odradzam kupna narzędzi firm z pod znaku No Name... lepiej postawić na wiodących producentów... zapłacić więcej siana ale mieć pewność co do produktu.