Dzialo okretowe

Opisy budowy jednostek żaglowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
golasz

Odp:Re:Dzialo okretowe

Post autor: golasz »

Zainteresowało mnie to działo więc wszedłem na stronę firmy którą podał Pan Mirek i w ofercie nic takiego nie było.Wysłałem więc maila z pytaniem czy mają jeszcze takie oto działka i otrzymałem oto taką odpowiedż :

Witamy,posiadamy działo o które Pan pyta. Jest ono w cenie * zł. + koszt wysylki. Jesli byłby Pan zainteresowany tym zestawem prosimy o podanie adresu na który mamy wysłać zamówienie.

Specjalnie nie podałem ceny bo nie wiem czy mogę (moze Pan Mirek nie chce znac tej ceny bo bedzie sie póżniej czuł zobowiązany wobec tych od kogo otrzymał prezent czy cos w tym stylu) wiec jak ktos poprostu bedzie zainteresowany napisze mu PW albo jak Pan Mirek sie zgodzi na forum.

P.S. Moze za bardzo kombinuje ale Przezorny zawsze ubezpieczony;)
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Mozesz podac śmiało cenę :) :) nie mam nic przeciw temu . Niestety wszelkie prace stanęły w miejscu nawet działo Kasi Cóż takie życie :( :(
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
golasz

Post autor: golasz »

Witamy,posiadamy działo o które Pan pyta. Jest ono w cenie 75zł. + koszt wysylki. Jesli byłby Pan zainteresowany tym zestawem prosimy o podanie adresu na który mamy wysłać zamówienie.
Pozdrawiam golasz4
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
Awatar użytkownika
marten_kuna

Post autor: marten_kuna »

Ahoj! Kasiu i Dziadku Mirku! Pogratulować dziadkowi takiej wnusi, a Kasi takiego dziadka:) . Ja moje dwie pociechy wielokrotnie napędzałem do modelarstwa, ale...
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Dziękuję w imieniu własnym i Kasi :) :) Robotka stoi bo dziadek niedysponowany a Kasi chyba przeszło modelarstwo bo ma pieska :( :( :( . Ale armatka będzie dokończona na 100% to slowa Kasi :) :)
Pozdrawiam Mirek Rybus
Asiek285

O:Odp:Re:Dzialo okretowe

Post autor: Asiek285 »

Jak tam z dioramą? Ruszyło coś? ;) Sam czekam na przesylke i rozpoczne relacje z budowy, no i ciekawią mnie ewentualne postępy
H.M.S. Endeavour i H.M.S. Cleopatra ukończone
ODPOWIEDZ