Czesc wszystkim.
Mam na imie Michal, mam 26 lat i postanowilem powalczyc ze stresem przy budowie drewnianych modeli zaglowcow. Jestem totalnym lamerem jezeli chodzi o modele z drewna, ale jestem takze uparty i lubie wyzwania.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i pomozecie w ciezkich chwilach.
Swoja przygode zaczynam od prostego zaglowca ALBION (model amati). Kompletuje powoli swoj warsztat i zapoznaje sie z postami na forum. Bardzo duzo informacji, a co najwazniejsze - bardzo dobrej jakosci!
Pozdrawiam wszystkich.
Witam serdecznie
-
Witam serdecznie
Michal81
/* ALBION (amati) */
/* ALBION (amati) */
- JurekBin
- Kontakt:
O:Witam serdecznie
Witaj,
mam nadzieję, że uda Ci się zwalczyć w ten sposób stres!
Aczkolwiek sam model też może być stresujący, więc lepiej czasami uważaj ;)
Zakładaj relację i jedziemy!
mam nadzieję, że uda Ci się zwalczyć w ten sposób stres!
Aczkolwiek sam model też może być stresujący, więc lepiej czasami uważaj ;)
Zakładaj relację i jedziemy!
- rczarnec
Nie słuchaj Jurka ;), tzn. słuchaj, ale nie jeśli chodzi o stres przy modelowaniu. Uwierz mi, nie stresowałem się, nawet jeśli dziesiąty raz zaczynałem strugać listewkę. To struganie nauczyło mnie wręcz spokoju. Pozdrawiam i życzę wyrwałości...
Pozdrowienia
Robert Czarnecki
Robert Czarnecki
- JurekBin
- Kontakt:
Lekarza na kilometr czuć :S
Ale zawsze są żubry w każdej okolicy ;)
Ale zawsze są żubry w każdej okolicy ;)
-
:) No humory wam dopisuja wiec ze stresem moze nie bedzie tak zle.
Dziekuje za mile slowa przywitania.
Jak tylko doczytam co i jak, to rozpoczne relacje z budowy.
Dziekuje za mile slowa przywitania.
Jak tylko doczytam co i jak, to rozpoczne relacje z budowy.
Michal81
/* ALBION (amati) */
/* ALBION (amati) */
- ryszardw
Witam serdecznie Cierpliwości to mnie nauczyła żona Potem zabrałem się za model Zapytano kiedyś starszego mężczyznę czemu zawdzięcza swoją dobrą kondycję i szczęscie małżeńskie Odpowiedział że na drugi dzień po ślubie zawarł umowę Jeżeli ona będzie się denerwować to niech krzyczy a jezeli on to będzie wychodził na spacer No i wychodził często na spacer czemu zawdzięczał zdrowy wygląd i dobrą sprawność no i żona była zadowolona Ja natomiast uciekam do swego warsztatu no i mogę z przyjemnością dłubać Po jakimś czasie slubna ma dosyć samotności Wtedy uaktywniam się Zagladam do garnków i próbuję coś pichcić Tego to akurat połowica nie znosi Wyrzuca mnie z hukiem I oto właśnie chodzi PozdrawiamR
- kagra
Rysiek!
Z ust mi to wyjąłeś.W pełni się z Tobą zgadzam:laugh: :laugh: :laugh: Pozdrawiam
Z ust mi to wyjąłeś.W pełni się z Tobą zgadzam:laugh: :laugh: :laugh: Pozdrawiam