Jeszcze jeden Halny
- Edward Blackbeard Teach
O:Odp:Jeszcze jeden Halny
Jurku Popieram Twój Pomysł, Impreza Inauguracyjna Halnego Antosika. Pozdrawiam i z czystym sercem muszę powiedzieć że już niczym nas nie zaskoczysz, chyba że Armatorów Halnego, bo to co robisz to rewelacja, Powodzenia i dalszych sukcesów przy twoim modelu
- antosiek
Jest mi niezmiernie miło, że Halny w moim wykonaniu się podoba. Dziękuję Kolegom.
Muszę się starać, żeby nie obniżyć poziomu. Przyznaje, że obecność wśród tak znakomitych modelarzy mobilizuje.
Muszę się starać, żeby nie obniżyć poziomu. Przyznaje, że obecność wśród tak znakomitych modelarzy mobilizuje.
- antosiek
Ciąg dalszy prac nad Halnym.
Przygotowałwm sobie do malowania brakujące drzwi i włazy i reszte oświetlenia do włazów awaryjnych. To co białe to polistyren. Klamki i dzwon z mosiądzu. Teraz muszę to pomalować i można montować.Cały czas wydawało mi się, że robota się ślimaczy, ale jak zastanowiłem się nad ilością częsci to zrozumiałem czemu. Średnio ok. 35 dupereli na jedne drzwi, a to razy 15. Zdjęcia szczegułów niestety nie najlepszej jakości, ale aparat już gubi ostrość z tej odległości.

Przygotowałwm sobie do malowania brakujące drzwi i włazy i reszte oświetlenia do włazów awaryjnych. To co białe to polistyren. Klamki i dzwon z mosiądzu. Teraz muszę to pomalować i można montować.Cały czas wydawało mi się, że robota się ślimaczy, ale jak zastanowiłem się nad ilością częsci to zrozumiałem czemu. Średnio ok. 35 dupereli na jedne drzwi, a to razy 15. Zdjęcia szczegułów niestety nie najlepszej jakości, ale aparat już gubi ostrość z tej odległości.

- ryszardw
Tylko jedno słowo Rewelacyjnie Gratuluje R
- mirek
ryszardw napisał:
Święte słowa !
Tylko tak się zastanawiam czy to już nie jest takie nasze zboczenie ;) Aby oddać każdy najdrobniejszy szczególik.
Później jak sie to wszystko złoży do kupy to nie widać całej finezji i nakładu pracy.
Wszystko ginie w gąszczu szczegółów a nam pozostaje jedynie satysfakcja.
Tylko jedno słowo Rewelacyjnie Gratuluje R
Święte słowa !
Tylko tak się zastanawiam czy to już nie jest takie nasze zboczenie ;) Aby oddać każdy najdrobniejszy szczególik.
Później jak sie to wszystko złoży do kupy to nie widać całej finezji i nakładu pracy.
Wszystko ginie w gąszczu szczegółów a nam pozostaje jedynie satysfakcja.
Pozdrawiam Mirek Rybus
- smok
- Lokalizacja: {"name":"polska leszno","desc":"","lat":"","lng":""}
:woohoo:>>>>>>>>>> ARTYSTA MODELARZ <<<<<<<<<<
- antosiek
Dobra chłopaki. Za to zawiasy się nie ruszają i to mnie zaczyna boleć bo bym chyba dał radę.;)
;)
;)
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
.... NIESAMOWITE..:woohoo:
Jak Ty to robisz ????
Gdyby zawiasy były ruchome to mogłyby skrzypieć ...:)
Jak Ty to robisz ????
Gdyby zawiasy były ruchome to mogłyby skrzypieć ...:)
- JurekBin
- Kontakt:
O BASTA!
:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Andrzej, kup jakąś web kamerę i ustaw podczas prac aby sobie można było popodglądać ;)
:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Andrzej, kup jakąś web kamerę i ustaw podczas prac aby sobie można było popodglądać ;)
- arthx
tez bym chcial zobaczyc , jak sie takie cuda robi - i pouczyc sie takze :)