BISMARCK w skali 1:100 / Rekonstrukcja legendy
- rychenko
Re: BISMARCK w skali 1:100 / Rekonstrukcja legendy
Rewelacyjnie Tomek to wygląda aż mi się odechciewa robić przy moim Strażaku 

Pozdrawiam Ryszard
-
No i doigrałeś się Tomek ! Przez Twoją budowę najlepsi modelarze RP zniechęcają się do pracy !
Twoje postępowanie powinno być karalne i niewybaczalne !
Spiernicz coś w tej budowie aby mogli się dowartościować inni modelarze i aby " pojeździć " na Tobie
.
Dla mnie "drewniaka" rewelacja . Jesteś wzorem do naśladowania .
Małolaty bierzcie przykład !

Twoje postępowanie powinno być karalne i niewybaczalne !

Spiernicz coś w tej budowie aby mogli się dowartościować inni modelarze i aby " pojeździć " na Tobie

Dla mnie "drewniaka" rewelacja . Jesteś wzorem do naśladowania .
Małolaty bierzcie przykład !
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Tomasz_D
Już tak nie słodźcie bo w samozachwyt popadnę
.
Z uwagi na to, że bezczynność w stoczni nie może trwać zbyt długo kolejna aktualizacja. Tym razem jedne z ostatnich fotek hangarów. Hangary gotowe po malowaniu z przyklejonymi już na gotowo drabinkami. Teraz pozostało tylko przymocować je do komina.
]

Z uwagi na to, że bezczynność w stoczni nie może trwać zbyt długo kolejna aktualizacja. Tym razem jedne z ostatnich fotek hangarów. Hangary gotowe po malowaniu z przyklejonymi już na gotowo drabinkami. Teraz pozostało tylko przymocować je do komina.
]
- Tomasz_D
Poczyniłem w ostatnim czasie kolejny mały kroczek ku końcowi. Reflektory w ilości sztuk 7 rodzą się w bólach.
- Tomasz_D
Uradowany ukończeniem "stodół" i całkowicie pogrążony w wykonywaniu kolejnych elementów zapomniałem wstawić fotek "buciora ze stodołami" w kupie, co niniejszym czynię.
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Tomasz_D pisze:...zapomniałem wstawić fotek "buciora ze stodołami" w kupie, ... .
Gustowna ta kupa nad wyraz.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
-
Gustowna, ale można się nieco zdołować przy oglądaniu 

- Tomasz_D
Reflektorów ciąg dalszy. Ciężko ustawić wszystkie razem w kupie więc tylko jeden z siedmiu "krasnoludków". Jeśli chodzi o zaawansowanie ich budowy to jestem tak około połowy.
- mati
- Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am
Co tu dużo pisać... jak zwykle pięknie 
Mam tylko jedną prośbę... czy mógłbyś pokazać krok po kroku jak powstają takie cuda
To jest coś niesamowitego, że z kawałka polistyrenu robisz tak dokładne elementy...
Myślę, że wielu z nas z zaciekawieniem obejrzało by mini relacje z budowy jakiegoś elementu
Pozdrawiam
Mateusz

Mam tylko jedną prośbę... czy mógłbyś pokazać krok po kroku jak powstają takie cuda

To jest coś niesamowitego, że z kawałka polistyrenu robisz tak dokładne elementy...
Myślę, że wielu z nas z zaciekawieniem obejrzało by mini relacje z budowy jakiegoś elementu

Pozdrawiam
Mateusz
The world is yours...
- antosiek
Którędy ciągniesz kable? Widać wewnątrz kawałek czerwonego. Rozumiem, że reflektory będą świecić. Niezłe są cienkie kabelki ze słuchawek telefonicznych. Dwie żyły w czarnym tworzywie.