Witam
Pomalowane i zamontowane wentylatory i dźwigi
"STRAŻAK-3"
- rychenko
- mirek
- władek
- kejsi
Re: "STRAŻAK-3"
Bardzo czysta i dokładna robota.
Pozdrawiam Kazimierz
Pozdrawiam Kazimierz
- rychenko
Witam
Dzięki za dobre słowo frendasy !!!
Kolejne małe ustrojstwa przyszło mi robić a już wzrok nie ten
, lampy wokół nadbudówki , rurka fi2mm, 2x2mm kwadrat mosiężny i aluminiowe pierścionki wytoczone całość polutowana wraz z kołkami montażowymi
Dzięki za dobre słowo frendasy !!!
Kolejne małe ustrojstwa przyszło mi robić a już wzrok nie ten

Pozdrawiam Ryszard
- Siberian
I dlaczego ja głupi robię żaglowce?!
Perfekcja, to mało powiedziane. Tylko co będzie, kiedy się okaże, że model będzie lepszy od oryginału?

Pozdrawiam, Wojtek.
-
Ja ze swej strony bym wolał gdyby w trakcie budowy były posty, które coś wnoszą dla jeszcze lepszego wykonania. Natomiast och i ach, które niepotrzebnie innym zabierają czas, lepiej jak by były po zdaniu: Budowa modelu zakończona czakam na gratulacje.
- jeskom
rekmak myślę że swoje dziwaczne rady to możesz dawać dzieciom (swoim oczywiście o ile takowe posiadasz). Pokaż choć jedną rzecz na forum którą zrobiłeś własnymi rękoma.
Ja z postów rychenka nauczyłem się i nadal się uczę sztuki modelarskiej. To właśnie on mi wszystko pokazał i podpowiadał co z czym i do czego pasuje. Więc jeżeli twierdzisz że posty które się tu umieszcza nic nie wnoszą, tzn że poziom tego forum jest dla ciebie jeszcze za trudny do zrozumienia.
Ja z postów rychenka nauczyłem się i nadal się uczę sztuki modelarskiej. To właśnie on mi wszystko pokazał i podpowiadał co z czym i do czego pasuje. Więc jeżeli twierdzisz że posty które się tu umieszcza nic nie wnoszą, tzn że poziom tego forum jest dla ciebie jeszcze za trudny do zrozumienia.
- Kazek
Ja ze swej strony kolego Rekmak nawet Cię rozumie i twój wpis to jest zwykła ludzka zawiść no bo przecież Rysio robi pięknie ale nic nie stoi na przeszkodzie byś ty założył swoją relacje i otrzymywał też takie ochy i ahy bo przy takich znakomitych radach i doświadczeniu niewątpliwie będziesz pięknie robił i nie musiałbyś innym zazdrościć .
Pozdrawiam Kazik 

- rychenko
Witam
Kolego Rekmak nie wiem jakich postów Byś oczekiwał co by wnosiły cos dla lepszego wykonania modelu , staramy się tu na Kodze pokazywać jak najwięcej jak i co było zrobione z czego itd., może jeszcze trzeba według Ciebie dołączyć linki gdzie i za ile się zaopatrujemy w taki czy inny materiał ?bo nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli pisząc ten post , Jeśli się komuś podoba dany element czy ma jakieś inne pytanie to jakbyś uważnie czytał Kogę nie brakuje takich wpisów , może jak koledzy radzili załóż Swoją relacje i pokazuj jak i co zrobić a kto wie może będzie się od kogo uczyć i podglądać
Ps. A może chodziło Tobie ze tak ma wyglądać relacja i wpisy jak tu w Twojej relacji ? no to gratuluje !!!
http://marek.aplus.pl/forum/viewtopic.p ... 81&start=0
Kolego Rekmak nie wiem jakich postów Byś oczekiwał co by wnosiły cos dla lepszego wykonania modelu , staramy się tu na Kodze pokazywać jak najwięcej jak i co było zrobione z czego itd., może jeszcze trzeba według Ciebie dołączyć linki gdzie i za ile się zaopatrujemy w taki czy inny materiał ?bo nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli pisząc ten post , Jeśli się komuś podoba dany element czy ma jakieś inne pytanie to jakbyś uważnie czytał Kogę nie brakuje takich wpisów , może jak koledzy radzili załóż Swoją relacje i pokazuj jak i co zrobić a kto wie może będzie się od kogo uczyć i podglądać
Ps. A może chodziło Tobie ze tak ma wyglądać relacja i wpisy jak tu w Twojej relacji ? no to gratuluje !!!
http://marek.aplus.pl/forum/viewtopic.p ... 81&start=0
Pozdrawiam Ryszard