"STRAŻAK-3"

Relacje z budowy tych jednostek
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rychenko

Re: "STRAŻAK-3"

Post autor: rychenko »

Witam
Pomalowane i zamontowane wentylatory i dźwigi
Załączniki
Dsc_01.jpg
Dsc_02.jpg
Dsc_03.jpg
Dsc_04.jpg
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

No cóż można powiedzieć ? Robota na najwyższym poziomie
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
władek

Post autor: władek »

przecudnej urody te wentylatory i dźwigi :)
Pozdrawiam
Władek
Awatar użytkownika
kejsi

Post autor: kejsi »

Bardzo czysta i dokładna robota.

Pozdrawiam Kazimierz
Awatar użytkownika
rychenko

Witam
Dzięki za dobre słowo frendasy !!!

Kolejne małe ustrojstwa przyszło mi robić a już wzrok nie ten :lol: , lampy wokół nadbudówki , rurka fi2mm, 2x2mm kwadrat mosiężny i aluminiowe pierścionki wytoczone całość polutowana wraz z kołkami montażowymi
Załączniki
011.jpg
012.jpg
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
Siberian

Post autor: Siberian »

I dlaczego ja głupi robię żaglowce?! :? Perfekcja, to mało powiedziane. Tylko co będzie, kiedy się okaże, że model będzie lepszy od oryginału?
Pozdrawiam, Wojtek.
rekmak

Post autor: rekmak »

Ja ze swej strony bym wolał gdyby w trakcie budowy były posty, które coś wnoszą dla jeszcze lepszego wykonania. Natomiast och i ach, które niepotrzebnie innym zabierają czas, lepiej jak by były po zdaniu: Budowa modelu zakończona czakam na gratulacje.
Awatar użytkownika
jeskom

Post autor: jeskom »

rekmak myślę że swoje dziwaczne rady to możesz dawać dzieciom (swoim oczywiście o ile takowe posiadasz). Pokaż choć jedną rzecz na forum którą zrobiłeś własnymi rękoma.

Ja z postów rychenka nauczyłem się i nadal się uczę sztuki modelarskiej. To właśnie on mi wszystko pokazał i podpowiadał co z czym i do czego pasuje. Więc jeżeli twierdzisz że posty które się tu umieszcza nic nie wnoszą, tzn że poziom tego forum jest dla ciebie jeszcze za trudny do zrozumienia.
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Ja ze swej strony kolego Rekmak nawet Cię rozumie i twój wpis to jest zwykła ludzka zawiść no bo przecież Rysio robi pięknie ale nic nie stoi na przeszkodzie byś ty założył swoją relacje i otrzymywał też takie ochy i ahy bo przy takich znakomitych radach i doświadczeniu niewątpliwie będziesz pięknie robił i nie musiałbyś innym zazdrościć .
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
rychenko

Witam
Kolego Rekmak nie wiem jakich postów Byś oczekiwał co by wnosiły cos dla lepszego wykonania modelu , staramy się tu na Kodze pokazywać jak najwięcej jak i co było zrobione z czego itd., może jeszcze trzeba według Ciebie dołączyć linki gdzie i za ile się zaopatrujemy w taki czy inny materiał ?bo nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli pisząc ten post , Jeśli się komuś podoba dany element czy ma jakieś inne pytanie to jakbyś uważnie czytał Kogę nie brakuje takich wpisów , może jak koledzy radzili załóż Swoją relacje i pokazuj jak i co zrobić a kto wie może będzie się od kogo uczyć i podglądać
Ps. A może chodziło Tobie ze tak ma wyglądać relacja i wpisy jak tu w Twojej relacji ? no to gratuluje !!!
http://marek.aplus.pl/forum/viewtopic.p ... 81&start=0
Pozdrawiam Ryszard
ODPOWIEDZ