H-300
- rychenko
O:H-300
Prawdę powiedziawszy Rysiek to nie sprawdzałem czy mając ster nie wychylony w żadna ze stron model na wstecznym skręca samoczynnie , muszę to sprawdzić następnym razem bo teraz dawałem wsteczny ale tak jak widać na filmiku ale nie pamiętam czy ster był na neutrum , a co do zwrotności to faktycznie wychylając ster i dając jednocześnie pełne obroty zawraca błyskawicznie .
Pozdrawiam Ryszard
- rychenko
Witam
Na H-300 nie za wiele przybyło ostatnio ale udało się skończyć ostatni fragment relingu na nadbudówce ,zamocowany został hak holowniczy i mam też obijacze dziobowe i rufowe powstały przy współpracy domowników:P ,jestem w trakcie robienia mocowań do tych obijaczy jest to dość upierdliwe:)

Na H-300 nie za wiele przybyło ostatnio ale udało się skończyć ostatni fragment relingu na nadbudówce ,zamocowany został hak holowniczy i mam też obijacze dziobowe i rufowe powstały przy współpracy domowników:P ,jestem w trakcie robienia mocowań do tych obijaczy jest to dość upierdliwe:)

Pozdrawiam Ryszard
-
Witam . Człowieku to co Ty robisz to mistrzostwo świata . Nic dodać nic ująć . Szacunek .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- rychenko
To prawda Rysiek ze za dużo już elementów nie zostało, ale jeszcze mam co robić i czym się bawić:) !.Co do eksponowania to rozglądam się za profilami aluminiowymi takimi, w które można wmontować szyby i chciałbym właśnie z tego zrobić gablotkę aby się przede wszystkim nie zakurzył model.
Pozdrawiam Ryszard
- Romanov
Witam mam pytanie
posiadam tez kadlub i nadbudówki do tego H300 ale grubość burt jest według mnie za gruba ok 2 mm , i teraz czy kolega cieniował burty czy robił burty od nowa ?
pytam sie bo ogladając Twoją prace nabrałem ochoty zeby wrescie zacząć go robić.
Natrudniej zacząć ... :))
posiadam tez kadlub i nadbudówki do tego H300 ale grubość burt jest według mnie za gruba ok 2 mm , i teraz czy kolega cieniował burty czy robił burty od nowa ?
pytam sie bo ogladając Twoją prace nabrałem ochoty zeby wrescie zacząć go robić.
Natrudniej zacząć ... :))
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl