Spotkanie

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jerry_bee

Odp:Spotkanie - Zjazd Kogi !!!!

Post autor: jerry_bee »

proponuję bombardować pytaniami naszą cichą forumowiczkę, panią A_Q ;)
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
maciejza

Post autor: maciejza »

radek napisał:
Chcę dodać, że już z Jarkiem i Mirkiem dogadaliśmy się, że na imprezie będziemy, dodatkowo Jarkowi udało się dogadać i wygospodarować miejsce na imprezie dla Kogi. Będziemy mogli się pokazać!!!
.

a jak ta impreza ma wyglądac?
To będzie w jakims budynku, czy "wygospodarowane miejsce" to będzie klasyczna jarmarkowa budka, ktorą będzie trzeba w magiczny sposob zlokalizoawc.
Bo nie wiem jak i gdzie Was szukac :) .. Gdansk w okresie "jarmarkowym" zawsze staralem sie omijac ze wzgledu na zageszczenie.

Czy ekipa z arch navalis ;) moze w kieszen wrzucic po paczuszce bloczkow drewnianych 3mm pojedynczych i podwojnych ? :) bo mi zabraklo, a na razie wiekszego zamowienia nie planuje :).
Awatar użytkownika
jerry_bee

maciejza napisał:
a jak ta impreza ma wyglądac?
To będzie w jakims budynku, czy "wygospodarowane miejsce" to będzie klasyczna jarmarkowa budka, ktorą będzie trzeba w magiczny sposob zlokalizoawc.
Bo nie wiem jak i gdzie Was szukac :) .. Gdansk w okresie "jarmarkowym" zawsze staralem sie omijac ze wzgledu na zageszczenie.

na bieżąco będziemy Was informować co i jak. na wynajęcie sali kongresowej jeszcze za wcześnie, tym razem bedzie to jeszcze budka typu parasol ;) w celu zlokalizowania wstawimy odpowiednią mapkę, względnie uruchomi się łączność telefoniczną.

Czy ekipa z arch navalis ;) moze w kieszen wrzucic po paczuszce bloczkow drewnianych 3mm pojedynczych i podwojnych ? :) bo mi zabraklo, a na razie wiekszego zamowienia nie planuje :).

co tu wiele ukrywać, targi są w końcu imprezą handlową, więc trochę towaru na stoisku będzie.
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Witam Państwa
Ostatnie nie było mnie (nie byłem dostępny) i stąd ta cisza z mojej strony.
Dziś dzwonimy o noclegi z rezerwacją, proszę o info na priv komu jeszcze rezerwować, jak na razie za dużo chętnych nie ma :D
Juto (najpóźniej pojutrze) podam informację o "punkcie zbornym" tzn. gdzie będzie nasza imprezka. Tak czy inaczej będziemy na jarmarku i początkowy punkt zbiórki przypada na nasze stroisko.

CDN no i zapraszam wszystkich na imprezę.

Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
jerry_bee

teren targów i wystawy modelarstwa znajduje się na Targu Węglowym - między Katownią, budynkiem LOTu, Teatrem Wybrzeże i Szkołą Plastyczną. "nasze" stoisko jest zaraz na wlocie, od strony basenu.
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
maciejza

Post autor: maciejza »

jerry_bee napisał:
teren targów i wystawy modelarstwa znajduje się na Targu Węglowym - między Katownią, budynkiem LOTu, Teatrem Wybrzeże i Szkołą Plastyczną. "nasze" stoisko jest zaraz na wlocie, od strony basenu.

wow teraz nawet juz mapka na www jest:
http://www.mtgsa.pl/x.php/37,pl,2701/Mapa-dojazdu.html
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Post autor: JurekBin »

dla mnie najważniejsza jest data!
czy spanie z soboty na niedzielę czy z niedzieli na poniedziałek, czy jakoś inaczej?

Jurek
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

My będziemy w ośrodku:
http://dws.vpc.pl/
Termin spotkania: 12-13 ( tak jak pisałem :D)) Czyli grill względnie ognisko w nocy z 12 na 13.
Pogoda może być kiepska, ale to nie może popsuć imprezy.
Ja osobiście (z rodziną) wyjeżdżam w piątek po pracy, zatem już w piątek w nocy powinienem być w Gdańsku.

Zatem proponuję poszukać nas na jarmarku w sobotę.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
radek
Kontakt:

Chcę dodać że do Gdańska zabieram wszystkie swoje opracowania jakie mam o żaglowcach, plany i inną "makulaturę", zastanawiam się też nad swoją kogą :D nie wiem,czy mi się zmieści do samochodu. Weźcie ze sobą też to co macie, będzie wspaniały moment na wymianę wiedzy. Zapraszam też - ponowny apel - z modelami, jeżeli ktoś nie chce ich wystawiać - niec musi, jednak ze względów edukacyjnych będzie badzo przydatne.

Inne, dodatkowe informacje będziemy zamieszczać na bieżąco. Postaramy się również podczas trwania imprezy powisić jakieś forki na Kodze, wraz z relacją.

Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
A_Q

Post autor: A_Q »

Witam, pozwólcie, że na poczatku trochę sie ujawnię, bo dotychczas występowałam, że tak powiem, incognito. Jestem Radka żoną :) Od pewnego czasu Jerry_bee wywiera na mnie presję ;) wiec ok, piszę w sprawie tego zlotu, bo w zwiazku z tym, że Radek jest bardzo zajęty, to ja dzwoniłam do tego ośrodka http://dws.vpc.pl/ I tam będziemy nocować. Szczegóły oferty na stronie. Ceny - bodajże 45 zł/os dorosła, standard - zdaje sie, że podstawowy. Ale wyboru wielkiego nie mieliśmy, a to fajne miejsce jest, bo na Stogach tuż przy morzu.

W recepcji powiedziano mi, że na tak krótkie weekendowe pobyty nie robią rezerwacji. Poinformowano mnie, że pokoje na pewno będą wolne, ale prosza o telefon dopiero w przeddzień przyjazdu, wtedy mi zaklepią pokój dla nas (jedziemy z dwójką dzieci).
Tak więc osoby zainteresowane noclegiem w ośrodku zachęcam do tego, żeby same do niego zadzwoniły i ustaliły szczegóły. Lub jeśli dla kogoś jest to duży kłopot, to proszę o konkretną informację na temat swojego udziału w zlocie. Wtedy jak będę dzwonić potwierdzać nasz pokój, przy okazji potwierdzę te pozostałe.
Jeśli ktoś nie chce wydawać pieniędzy na pokój w ośrodku, ma jeszcze możliwość rozbicia namiotu. Tuż obok jest kemping Stogi. Też ma swoją stronę w internecie. Sami rozważalismy taką opcję, ale ostatecznie stanęło na ośrodku.

Na terenie ośrodka jest miejsce na ognisko i teren rekreacyjny. Tam organizujemy spotkanie w sobotę 12.08 wieczorem.

Co do spotkania na Jarmarku Dominikańskim to sami się dogadujcie, bo ja nic nie wiem, jestem tylko osobą towarzyszacą.

No, to tyle chyba.

PS. Radku to bardzo ciekawe co tu czytam na temat naszego bagażu podróżnego ;)
ODPOWIEDZ