Panowie (i Panie),
omawialiśmy kiedyś sprawę wiosenno-letniego spotkania. co jest grane w tym temacie? niedługo zacznie się jesień i znowu będzie po ptakach. Radek co prawda nie wystąpił z oficjalnym ogłoszeniem na głównej stronie Kogi, co chyba nie zwalnia nas z obowiązku zgłaszania propozycji. nie chcę palcem pokazywać, ale kilku z nas miało jakieś wstępne propozycję.
dla przypomnienia: stanęło na spotkaniu weekendowym, 2-3 dniowym, rodzinnym, niekoniecznie w okolicach imprezy modelarskiej.
upraszam o rozwijanie tego wątku (byleby tylko nie skończyło się na gadaniu ;))
Spotkanie
- JurekBin
- Kontakt:
Odp:Spotkanie
aby tylko gdzieś bliżej południowej granicy proszę
- krzysztof
Jurku tanie linie latają po całej Polsce.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- krzysztof
Tak mi się nasunęło, ( muszę sprawdzić ) - latem w Gniewie i w Malborku są świetne turnieje rycerskie, może tam?
pozdrawiam Krzysztof
- JurekBin
- Kontakt:
ja już się nalatałem B)
myślałem o bardziej przystępnej formie przemieszania się na 4 kółkach.
myślałem o bardziej przystępnej formie przemieszania się na 4 kółkach.
- Zbyszek
I teraz się zacznie każdy będzie ciągnął w swoją stronę.
Ale zorganizowanie takiego zjazdu nie jest takie proste, czy na polu namiotowym ? jak z rodzinami to by się przydały raczej jakies domki.
Wydaje mi się ze potrzebny by był tu jakis komitet organizacyjny.
Ale zorganizowanie takiego zjazdu nie jest takie proste, czy na polu namiotowym ? jak z rodzinami to by się przydały raczej jakies domki.
Wydaje mi się ze potrzebny by był tu jakis komitet organizacyjny.
Pozdrawiam!!!
- banderas
Może jakieś pole namiotowe blisko jeziorka albo morza to tylko propozycja i może trza by zacząć od tego na kiedy bo każdy ma jakoś w myśl obecnego systemu pracy zaplanowane urlopy.
POZDRAWIAM antoniignas@wp.eu
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
- golasz
To korzystając z okazji zrobię reklamę ;) . Na powaznie to sie zastanawiałem czy wogóle napisać o tym bo pózniej mnie ktoś oskarży o reklamę :P :) ;) :ohmy: . Więc tak:
Mam domek (tzn. moi rodzice mają ;)) no i jest możliwość wynajmu. Wszystkie terminy są wolne oprócz weekendu majowego, a tak to przez całe wakacje + wrzesień jest wolny. W domku zmieszci się na luzie 9 ludzi.Cena ... hmm to zależy od długości pobytu i oczywiście ilośc osób (np. w wakacje raczej mama nie wynajmnie na krócej niż tydzień) ale we wrześniu myslę że tak. Ale cena tak przeważnie to jest około 150-180 zł za noc. (troche dużo ale jak sie rozłoży n a 9 osób to nie jest tak duzo;) ) Jakby co to pogadam z mamą i ją namówię na zniszkę albo termin :P. Zapraszam nie tylko na spotkanie modelarzy, ale tez na wakacje z rodzinką. Domek położony w Warchałach 15 km od Szczytna i 30 km od Olsztyna, na takim mini osiedlu, w lesie w pobliżu 3 jeziora. W okolicy kilkanaście domków większość do wynajęcia w podobnych cenach. Jak coś to proszę pytać, a dla zainteresowanych dam nr na tel. mojej mamy. Ewentualnie póżniej wkleje foto.
P.S. Jak dla mnie to moglibyście wszyscy przyjechać i siedziec, tylko do tego to już mamy nie namówie ;) :) ;) :) ;) :)
----------------------Obiecane fotka(nie wiem jak zmniejszyć wielkość innych)

Mam domek (tzn. moi rodzice mają ;)) no i jest możliwość wynajmu. Wszystkie terminy są wolne oprócz weekendu majowego, a tak to przez całe wakacje + wrzesień jest wolny. W domku zmieszci się na luzie 9 ludzi.Cena ... hmm to zależy od długości pobytu i oczywiście ilośc osób (np. w wakacje raczej mama nie wynajmnie na krócej niż tydzień) ale we wrześniu myslę że tak. Ale cena tak przeważnie to jest około 150-180 zł za noc. (troche dużo ale jak sie rozłoży n a 9 osób to nie jest tak duzo;) ) Jakby co to pogadam z mamą i ją namówię na zniszkę albo termin :P. Zapraszam nie tylko na spotkanie modelarzy, ale tez na wakacje z rodzinką. Domek położony w Warchałach 15 km od Szczytna i 30 km od Olsztyna, na takim mini osiedlu, w lesie w pobliżu 3 jeziora. W okolicy kilkanaście domków większość do wynajęcia w podobnych cenach. Jak coś to proszę pytać, a dla zainteresowanych dam nr na tel. mojej mamy. Ewentualnie póżniej wkleje foto.
P.S. Jak dla mnie to moglibyście wszyscy przyjechać i siedziec, tylko do tego to już mamy nie namówie ;) :) ;) :) ;) :)
----------------------Obiecane fotka(nie wiem jak zmniejszyć wielkość innych)

[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- golasz
2 razy sie wkleił text, (nie nabijam se postów);)
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- jerry_bee
mamy pierwszą konkretną propozycję. jak dojdzie co do czego, to spacyfikujemy Twoją Mamę, Golasz ;) i wymęczymy rabaty.
mam kolejną propozycję: może jak ktoś znajdzie coś ciekawego to wklejajmy jakieś fotki, kawałek skanu mapki itp itd.
mam kolejną propozycję: może jak ktoś znajdzie coś ciekawego to wklejajmy jakieś fotki, kawałek skanu mapki itp itd.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee