W galerii wstawiłem fotki z tegorocznych Mistrzostw Polski we Wschowej, które odbyły się w dniach 13 i 14 marca dużo szybciej niż co roku ze względu na Mistrzostwa Świata w Dortmundzie, które odbędą się w kwietniu.
Chciałem się pochwalić , że wraz z Mirkiem w tym roku zdobyliśmy 3 medale, w tym Mirek 2 srebrne a ja brąz . Mirek za Alerta i Le Curiera , a ja za moją szalupkę.
Poniżej link do galerii.
http://koga.net.pl/component/option,com_rsgallery2/Itemid,432/page,inline/id,1877/catid,152/limitstart,0/
Mistrzostwa Polski - Wschowa 2010
- Zbyszek
Mistrzostwa Polski - Wschowa 2010
Pozdrawiam!!!
-
O:Mistrzostwa Polski - Wschowa 2010
bede pierwszy ze ściskaniem przednich kończyn.... Gratuluje
Wietrzny Bosman
- grzegorz75
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Panom serdecznie gratuluję.
Całe mnóstwo pięknych modeli i tylko jeden okręt podwodny i to w cieniu (widać tak ma być).
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Całe mnóstwo pięknych modeli i tylko jeden okręt podwodny i to w cieniu (widać tak ma być).
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- PawelCH
Witam
Panowie moje gratulacje.Modele piękne , szkoda tylko , że tak mało jest okrętów i statków a przeważają modele kołowe z sąsiedniego konkursu.Gdzie te czasy jak w klasie C1 było około dziesięciu dużych pięknych żaglowców nie mówiąc o innych klasach.
pozdrawiam
Panowie moje gratulacje.Modele piękne , szkoda tylko , że tak mało jest okrętów i statków a przeważają modele kołowe z sąsiedniego konkursu.Gdzie te czasy jak w klasie C1 było około dziesięciu dużych pięknych żaglowców nie mówiąc o innych klasach.
pozdrawiam
Paweł
- mirek
PawelCH napisał:
No nie da się ukryć , że modeli żaglowców w klasie C mało , ale czyja to wina ? Głównie winni są sami modelarze którzy robią naprawdę piękne modele i trzymają je w domach! Wielu z kolegów którzy pokazują swoje modele na naszym forum nie bierze udziału w zawodach czy wystawach . Czemu tak się dzieje to sami sobie udzielcie odpowiedzi. Taki udział w tego rodzaju imprezie to nie tylko rywalizacja ale głównie możliwość spotkania się i wymiana doświadczeń czy poglądów . Ja ze Zbyszkiem walczyłem ponad pół roku aby zdecydował się na przyjazd , wywijał się jak tylko mógł aby nie przyjechać i co ? Efekt sami widzicie , brązowy medal a ile się dowiedział i nauczył to niech sam powie. Ja nie będę wymieniał wszystkich kolegów , ale chociażby modele Stefana czy Oksala , Ikemota , Kazia i wielu innych to są koledzy modele medalowe na 100% . Nasze coroczne spotkania w Tczewie są naprawdę super , ale to tylko spotkania we własnym gronie a takie imprezy na której byliśmy obaj ze Zbyszkiem to już inna Bajka. Właśnie tu obaj mieliśmy możliwość porozmawiać z bardzo doświadczonymi modelarzami chociaż by z Panami Marianem Taborkiem czy Krzysztofem Wolframem i takie właśnie rozmowy dają bardzo wiele.
Witam
pozdrawiam
No nie da się ukryć , że modeli żaglowców w klasie C mało , ale czyja to wina ? Głównie winni są sami modelarze którzy robią naprawdę piękne modele i trzymają je w domach! Wielu z kolegów którzy pokazują swoje modele na naszym forum nie bierze udziału w zawodach czy wystawach . Czemu tak się dzieje to sami sobie udzielcie odpowiedzi. Taki udział w tego rodzaju imprezie to nie tylko rywalizacja ale głównie możliwość spotkania się i wymiana doświadczeń czy poglądów . Ja ze Zbyszkiem walczyłem ponad pół roku aby zdecydował się na przyjazd , wywijał się jak tylko mógł aby nie przyjechać i co ? Efekt sami widzicie , brązowy medal a ile się dowiedział i nauczył to niech sam powie. Ja nie będę wymieniał wszystkich kolegów , ale chociażby modele Stefana czy Oksala , Ikemota , Kazia i wielu innych to są koledzy modele medalowe na 100% . Nasze coroczne spotkania w Tczewie są naprawdę super , ale to tylko spotkania we własnym gronie a takie imprezy na której byliśmy obaj ze Zbyszkiem to już inna Bajka. Właśnie tu obaj mieliśmy możliwość porozmawiać z bardzo doświadczonymi modelarzami chociaż by z Panami Marianem Taborkiem czy Krzysztofem Wolframem i takie właśnie rozmowy dają bardzo wiele.
Pozdrawiam Mirek Rybus
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Brawo.
Serdeczne gratulacje.
Serdeczne gratulacje.
- krzysztof
Wiesz Mirku, po rozmowie telefonicznej trzymałem kciuki za Was start, opłacało się. Gratuluję.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- Kon_Bar
Na wstępie GRATULACJE :)
mirek napisał:
Dlatego, że organizatorom nie zależy na szerszym uczestnictwie? :evil:
mirek napisał:
Głównie winni są sami modelarze którzy robią naprawdę piękne modele i trzymają je w domach! Wielu z kolegów którzy pokazują swoje modele na naszym forum nie bierze udziału w zawodach czy wystawach . Czemu tak się dzieje to sami sobie udzielcie odpowiedzi.
Dlatego, że organizatorom nie zależy na szerszym uczestnictwie? :evil:
- PawelCH
Mirku masz rację modelarze z kogi powinni odwiedzać tego typu imprezy i nie tylko mistrzostwa polski .
Można poznać naprawde wspaniałych ludzi i wiele się nauczyć no i wiele podpatrzeć od innych.
Można poznać naprawde wspaniałych ludzi i wiele się nauczyć no i wiele podpatrzeć od innych.
Paweł