Kon_Bar napisał:
.....
Dlatego, że organizatorom nie zależy na szerszym uczestnictwie? :evil:[/quote]
Sorki ale tego wpisu to nie rozumiem w ogóle. Jeśli masz ochotę, przyjeżdżasz zgłaszasz model tak jak ja to zrobiłem i tyle. Na Kodze leciało ogłoszenie w kalendarzu kiedy są Mistrzostwa więc jeśli ktoś miał ochotę nawet towarzysko przyjechać to mógł.
Dzięki wszystkim za gratulacje. Krzysztof teraz kolej na twoją szalupę tak za .... lat.
Mistrzostwa Polski - Wschowa 2010
- Zbyszek
O:Mistrzostwa Polski - Wschowa 2010
Pozdrawiam!!!
- mirek
krzysztof napisał:
Dziękujemy wszystkim za gratulacje :)
A kciuki to teraz mocno trzymajcie za nasze modele bo Zbyszka szalupa i mój Alert jadą na Mistrzostwa Świata do Dortmundu.
Z tym trzymaniem kciuków to koledzy nie przesadzajcie , nie chcemy ze Zbyszkiem aby przez nas prace w stoczniach ustały ;)
Wiesz Mirku, po rozmowie telefonicznej trzymałem kciuki za Was start, opłacało się. Gratuluję.
Dziękujemy wszystkim za gratulacje :)

A kciuki to teraz mocno trzymajcie za nasze modele bo Zbyszka szalupa i mój Alert jadą na Mistrzostwa Świata do Dortmundu.
Z tym trzymaniem kciuków to koledzy nie przesadzajcie , nie chcemy ze Zbyszkiem aby przez nas prace w stoczniach ustały ;)
Pozdrawiam Mirek Rybus
- Paliwiak1
RÓWNIEŻ SIĘ DOŁĄCZAM DO GRATULACJI I OBY TAK DALEJ A LE Z CORAZ WIEKSZYM UCZESTNICTWEM NASZYCH KOLEGÓW Z KOGI:)
Z poważaniem Paliwiak
- jerry_bee
Panowie, Mirek i Zbyszek - gratuluję sukcesu, oczekuję kolejnych!
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- Kon_Bar
Zbyszek napisał:
Pewnie chodzi o termin publikacji chociażby regulaminu... ;)
(chyba, że regulamin a więc i termin podano w zeszłym roku a tylko ja to przegapiłem?)
Kon_Bar napisał:
.....
Dlatego, że organizatorom nie zależy na szerszym uczestnictwie? :evil:
Sorki ale tego wpisu to nie rozumiem w ogóle. Jeśli masz ochotę, przyjeżdżasz zgłaszasz model tak jak ja to zrobiłem i tyle. Na Kodze leciało ogłoszenie w kalendarzu kiedy są Mistrzostwa więc jeśli ktoś miał ochotę nawet towarzysko przyjechać to mógł.
Pewnie chodzi o termin publikacji chociażby regulaminu... ;)
(chyba, że regulamin a więc i termin podano w zeszłym roku a tylko ja to przegapiłem?)
-
Również przyłączam się do GRATULACJI .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- PufcioFromWiocha
Panowie! Oby tak dalej. Gratuluję i będę trzymał kciuki ;)
Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawiam
Paweł
https://pawelskrzypek.pl/
- Zbyszek
Dla wszystkich którzy ewentualnie by byli zainteresowani przepisami i iinnymi rzeczami dotyczącymi sekcji "C" NAVIGI.
http://www.promodel.pop.pl/c_nawiga/c_nawiga.php
http://www.promodel.pop.pl/c_nawiga/c_nawiga.php
Pozdrawiam!!!
- Kon_Bar
Tam regulamin pojawił się dość późno a i samo jego zauważenie wymagało cudu :(
Obstaję przy swoim - w tym roku chciałem wybrać się na Mistrzostwa (raczej w charakterze widza, bo nie mam czego wystawić), ale IMHO nikt nie zadbał o rozpropagowanie imprezy. Nie chcę tu rzucać słów w stylu "typowa impreza LOK", ale muszę przyznać, że o wiele mniejsze (co do znaczenia, bo już ilości modeli to niekoniecznie) konkursy sa anonsowane z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem na wielu forach modelarskich.
Obstaję przy swoim - w tym roku chciałem wybrać się na Mistrzostwa (raczej w charakterze widza, bo nie mam czego wystawić), ale IMHO nikt nie zadbał o rozpropagowanie imprezy. Nie chcę tu rzucać słów w stylu "typowa impreza LOK", ale muszę przyznać, że o wiele mniejsze (co do znaczenia, bo już ilości modeli to niekoniecznie) konkursy sa anonsowane z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem na wielu forach modelarskich.
- Zbyszek
Konrad masz rację w jednym względzie, w tym roku nikt nie zadbał należycie o to żeby rozgłosić, że został zmieniony termin na marcowy, a tak to tradycyjnie, co roku Mistrzostwa Polski są w pierwszych dnia maja. O tym każdy wie i nikt nawet nie próbuje tego nagłaśniać.
Pozdrawiam!!!