Na wesoło
-
Re: Na wesoło

- Załączniki
-
- 27.jpg (168.73 KiB) Przejrzano 7886 razy
-
- 343e511f001b03234a3f9659.jpg (42.99 KiB) Przejrzano 7762 razy
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- oksal
Ja pie..., jestem prawdziwym Polakiem 

- Siberian
Coś posmutniało ostatnio w dziale "na wesoło".
Duża ciężarówka zablokowała się pod mostem. Podchodzi policjant i drwiącym tonem pyta kierowcę:
- zaklinowało się?
Na to kierowca:
- nie k...a, mosty wożę i mi paliwa zabrakło!
Duża ciężarówka zablokowała się pod mostem. Podchodzi policjant i drwiącym tonem pyta kierowcę:
- zaklinowało się?
Na to kierowca:
- nie k...a, mosty wożę i mi paliwa zabrakło!

Pozdrawiam, Wojtek.
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Wpadło mnię w rękę takie cóś :
Jest to artykuł z Kuriera Szczecińskiego, pychotka, a ile informacji.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Jest to artykuł z Kuriera Szczecińskiego, pychotka, a ile informacji.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
-
- Julka, powiedz klasie gdzie pracuje twoja mama?
- Moja mama jest prostytutką i pracuje na pigalaku na Poznańskiej
- Co ty opowiadasz, przecież twoja mama jest prezenterką TVP INFO i pracuje na Jasnej!
- Ale ja się tego wstydzę proszę pani!
- Moja mama jest prostytutką i pracuje na pigalaku na Poznańskiej
- Co ty opowiadasz, przecież twoja mama jest prezenterką TVP INFO i pracuje na Jasnej!
- Ale ja się tego wstydzę proszę pani!
- piter56
Oto mężczyzna pechalka ... kiedy ani kobiety, ani wódka
- futaba
- Kontakt:
A propo USA 
Po raz pierwszy w historii biały miliarder wprowadzi się do mieszkania komunalnego po murzynie.

Po raz pierwszy w historii biały miliarder wprowadzi się do mieszkania komunalnego po murzynie.
Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
- awas
Beznadziejnie prymitywne te dowcipy.
Najlepiej to od razu kasować.
Post powyższy dotyczy wykasowanych wcześniejszych wiadomości, trafnie ocenia to, co niektórzy tu wstawiali.
Proponuję, jeśli już musicie "politykować" aby dowcipy związane z polityką były na odpowiednim poziomie, raczej nie spotykane powszechnie na fb czy w innych popularnych miejscach w sieci, no i aby nie były tak okropnie prymitywne, jak te wykasowane. Forum jest ogólnodostępne i zaglądający tu nawet sporadycznie , po trafieniu na takie gnioty wyrobią sobie o nas nieciekawe zdanie.
moderator
Najlepiej to od razu kasować.
Post powyższy dotyczy wykasowanych wcześniejszych wiadomości, trafnie ocenia to, co niektórzy tu wstawiali.
Proponuję, jeśli już musicie "politykować" aby dowcipy związane z polityką były na odpowiednim poziomie, raczej nie spotykane powszechnie na fb czy w innych popularnych miejscach w sieci, no i aby nie były tak okropnie prymitywne, jak te wykasowane. Forum jest ogólnodostępne i zaglądający tu nawet sporadycznie , po trafieniu na takie gnioty wyrobią sobie o nas nieciekawe zdanie.
moderator
-
Moderator ma racje . Muszą być na poziomie !!!
A to z życia wzięte .
I wszystko jest już jasne .
A to z życia wzięte .
I wszystko jest już jasne .