Udało się . Dachówki położone . Najcięższa robota za mną . Znowu jakieś doswiadczenie. Sam go zrobiłem . Jeszcze tylko okno dachowe ale to juz Pikuś sama przyjemnosc. Moze teraz będę miał wiecej czasu na Willusia .
Załączniki
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
WOW!!! Myszor jestem pod wielgachnym wrażeniem widać ze nie tylko z drewna umiesz budować a to znaczy ,żeś zdolna bestia więc może jaki kuter z PCV sobie strzelisz z napędem azymutalnym na ten przykład
PS: co by nie było nie myśl że zapomniałem o parapetówie
Rysiu ,2lata i 164 dni ! Golebnik skonczylem teraz czas na dom Kaziu ty wiesz jak mnie wkurzyć ! Jak Ty możesz proponować coś takiego ?! A fuuu. Wódki na krzywy nie stawiam. Alkohol to płynna śmierć. !!
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Nie obyło się bez próby cięcia i wrażania są na duży "+" cicha praca silnika i precyzyjne cięcie tylko że sam muszę się podszkolić w cięciu jak i samej obsługi piły. W zestawie była piła z 24 zębami a dodatkowo kupiłem jeszcze tarczę z 36 zębami bo jest lepsza. Jestem teraz na urlopie mam dużo materiału więc szykuje się ostre rżnięcie ;-)