Tak mnie się spodobały bonzai z wystaw że postanowiłem sobie takie sprawić.
wyszukałem najbardziej skarłowaciałe drzewko Acer Japanica na szkółce, sprawiłem sobie doniczkę i oto efekt.
Drzewko jest nie przycięte jeszcze gdyż po przesadzeniu przeżyło niezły szok więc cięcie i formowanie dopiero w przyszłym roku. dodatkowo na ziemię zostanie pokruszona glina wymieszana z zarodkami mchu aby nadać bardziej realistyczny wygląd. drzewko ma około 70 cm więc do max. wysokości dopuszczalnej dla bonzai brakuje mu 20 cm
Chwalimy się
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
- oksal
Re: Chwalimy się
Swego czasu Radek mi radził aby się zabrać za androida. Wziąłem się. Muszę się pochwalić;) Skończyłem moją trzecią aplikację na smartfona i tablet z androidem. Sytuacja w szkołach po reformie nie jest za dobra w przedmiotach ścisłych, wiec na przekór temu aby nie popaść w "abstynencką depresję" w ramach doskonalenia umiejętności własnych napisałem sobie i nie tylko sobie;) alkomacik. Działa pod androidem na urządzeniach z ekranem dotykowym. Przynajmniej teraz człowiek wie ile ma spożyć:) Aplikacja dostępna jest pod tym adresem
https://play.google.com/store/apps/details?id=aandroid.alcomat&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFhbmRyb2lkLmFsY29tYXQiXQ
A tak poza tym to karwica mnie bierze i jak się uspokoję to wrócę do stoczni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=aandroid.alcomat&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFhbmRyb2lkLmFsY29tYXQiXQ
A tak poza tym to karwica mnie bierze i jak się uspokoję to wrócę do stoczni.
- paniol2005
Ciekawa fotka.
Szybowce krążące nad kraterem chilijskiego wulkanu Villarrica.
Szybowce krążące nad kraterem chilijskiego wulkanu Villarrica.
Pozdrwiam - Tomek
- tadheus
Przed chwilą kurier dostarczył efekt wygranych aukcji na Ebay-u.Trochę popłynąłem(finansowo).
Pozdrawiam, Paweł.
- SZKUTNIK
Ahoj!
Książeczki fajne. Szkoda że tekst po francusku
Książeczki fajne. Szkoda że tekst po francusku

Pozdrawiam SZKUTNIK
szkutnik-model@wp.pl
szkutnik-model@wp.pl
- tadheus
- Slawek Kromer
witam
niespodziewany " gość " w ogrodzie
a takim bawiłem się będąc w Warszawie
niespodziewany " gość " w ogrodzie
a takim bawiłem się będąc w Warszawie
- Sance
Dzisiaj listonosz zapukał dwa razy
8 szpulek 5 kilometrowych szpul bawełnianej macerowanej nici gutermanna - mam nadzieje że na model wystarczy.
8 szpulek 5 kilometrowych szpul bawełnianej macerowanej nici gutermanna - mam nadzieje że na model wystarczy.
- paniol2005
Pochwalę się.
Wczoraj po testach odbiorczych i wszelakich regulacjach , nastąpiło uroczyste przeniesienie bandery na nowy rower flagowy rodzinnej floty.
Wczoraj po testach odbiorczych i wszelakich regulacjach , nastąpiło uroczyste przeniesienie bandery na nowy rower flagowy rodzinnej floty.
- Załączniki
-
- 20130701_181114.jpg (241.42 KiB) Przejrzano 6201 razy
Pozdrwiam - Tomek