Poniżej kilka fotek z Chelsea flower show - największego i najbardziej prestiżowego pokazu roślin w Angli.
Może ktoś znajdzie odrobinę inspiracji do swojego ogrodu.
Chwalimy się
- Sance
Re: Chwalimy się
A że pozazdrościlem im trochę tych ogrodów zrobiłem sobie malutki na własny użytek
- mirek
- Sance
- Twister718
Witam
Postanowiłem wstawić 2 fotki aktualnego stanu budowy Daru Młodzieży, bardziej doświadczeni Modelarze pewnie znajda jakies niedociągnięcia ale w moim odczuciu jak na pierwszy taki model wychodzi niezle.
Pozdrawiam
Kamil P.
Postanowiłem wstawić 2 fotki aktualnego stanu budowy Daru Młodzieży, bardziej doświadczeni Modelarze pewnie znajda jakies niedociągnięcia ale w moim odczuciu jak na pierwszy taki model wychodzi niezle.
Pozdrawiam
Kamil P.
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
Witaj.
Jednostka przepiękna, sam kiedyś popełniłem ten model z wydawnictwa gomix wg opracowania p. Braziuka i kleiło się super
Powodzenia.
Fajnie wygląda olinowanie z czerwonych lin, ale wszystko przed Tobą
Jednostka przepiękna, sam kiedyś popełniłem ten model z wydawnictwa gomix wg opracowania p. Braziuka i kleiło się super

Fajnie wygląda olinowanie z czerwonych lin, ale wszystko przed Tobą
Pozdrawiam serdecznie Piotr
- Twister718
Przeglądałem Twoja relacje już jakis czas temu, tez buduje ten model na podstawie opracowania pana Braziuka, podpieram sie tym opracowaniem w rozrysowywaniu elementów statku i wykonuje je z różnych materiałów, właśnie lin chciałem użyć czerwonych lub może pomarańczowych, widziałem na kilku zdj model z pomarańczowymi i czerwonymi linami, zostało mi końcowe wykończenie kadłuba i przechodze powoli do masztów
- Stojgniew
Twister wklejaj fotki do swojej relacji, żeby się nie urwała. Podam linka:
viewtopic.php?f=7&t=45152&start=40
Przy okazji gratuluję zaawansowania w pracy nad modelem.
viewtopic.php?f=7&t=45152&start=40
Przy okazji gratuluję zaawansowania w pracy nad modelem.
W trakcie budowy: Golden Hind (Szkutnik)
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Twister718 pisze:Witam
Kamil P.
Przecież Kamil masz swoją własną, przez Siebie założoną relację na Kodze.
Relację w której nie bardzo wierzyliśmy, że coś się uda.... zrobić...
Relacjonuj co i jak zrobiłeś...
W swojej zaczętej relacji.
Chwalić się na razie nie wypada... IMHO...
- tadheus
Dość dawno temu bawiłem się trochę maszynami parowymi,na zdjęciach efekty tej zabawy.Większa jednocylindrowa idealnie pracuje po podłączeniu do kompresora (kocioł w budowie).Mniejsza dwucylindrowa oscylacyjna może być idealnym napędem modelu pływającego i pod tym kontem była budowana.
Pozdrawiam, Paweł.