Dzisiaj przyszło to pocztą:
Można brać wędki i na ryby (kanał 20 metrów od domu)
Chwalimy się
- ryszardw
Re: Chwalimy się
Wczoraj odwiedził mnie Adam (Oksal) i Kazek (kagra}.Bardzo miłe koleżeńskie spotkanie.Miałem wielką przyjemność obejrzeć ich modele w budowie.Piękna stolarka" Wappen von Hamburg" i aż niewiarygodne że budowa zajęła tylko 1,5 roku.Dobrze wysycone i dobrane kolory burt i pokładów.Royal Wiliam budowany z kopyta.Ciekawa technologia którą miałem okazję zobaczyć i poznać zalety i wady.Pracy jeszcze sporo ale to tylko ja i Kaziu mamy więcej czasu.Odwiedzili moje piwniczne królestwo.Adam niestety musiał chodzić z przechyloną główką a ja i Kazek mieściliśmy się z dużym luzem.Czas mijał szybko i żałuję bardzo że dzielą nas spore odległości.Pogoda niestety nie dopisała bo planowałem pokaz lotu samolotem.Trzeba kontynuować takie wzajemne odwiedziny i kontakty bo pozwalają podładować akumulatory i nabrać ochoty na dalszą pracę.Przychodzi taki moment kiedy ma się już dość dłubania ale wizyta i pogawędki z kolegami pozwalają przebrnąć stagnację.R
- kagra
Witam.
Jako jeden z współuczestników tego spotkania dziękuję Ryszardowi i jego małżonce za wspaniałe domowe przyjęcie.Mieliśmy możliwość nie tylko obejrzeć Princa w pełnej okazałości ale i prace wcześniejsze.Dokonania nie tylko modelarskie ale i innych dziedzin sztuki.Jestem pod wielkim wrażeniem warsztatu i niebywałej precyzji w wykonaniu każdego detalu.Dzięki Ryszardowi mam teraz szersze spojrzenie na całość modelarstwa szkutniczego.Rysiek "akumulatory" naprawdę zostały podładowane.Kazik.
Jako jeden z współuczestników tego spotkania dziękuję Ryszardowi i jego małżonce za wspaniałe domowe przyjęcie.Mieliśmy możliwość nie tylko obejrzeć Princa w pełnej okazałości ale i prace wcześniejsze.Dokonania nie tylko modelarskie ale i innych dziedzin sztuki.Jestem pod wielkim wrażeniem warsztatu i niebywałej precyzji w wykonaniu każdego detalu.Dzięki Ryszardowi mam teraz szersze spojrzenie na całość modelarstwa szkutniczego.Rysiek "akumulatory" naprawdę zostały podładowane.Kazik.
- oksal
Też się ogromnie cieszę ze spotkania. Ryszard, przekaż Małżonce moje podziękowanie i pozdrowienia. Ogromne dzięki, przez te kilka godzin czułem się oderwany od rzeczywistości:) Tak jak i Kaziu pisze, akumulatory podładowałem, ponownie podziwiałem kunszt rąk Ryśka i to nie tylko na Jego modelach. Rysiek pozdradzał nam swoje i inne zainteresowania. Dzięki za spotkanie:)))
- grzegorz75
No fajnie chłopy , ale tak ... wszystko o suchym pysku ??? 

http://www.iik.suzuki.pl/
-
Doczekałem się !!!
U mnie w sklepie w zachodniopomorskim zaczeli sprzedawać to co lubię najbardziej z napojów chlodzacych.
Najlepsze piwo jakie piłem .
Nie muszę już sprowadzać z Elblaga.
U mnie w sklepie w zachodniopomorskim zaczeli sprzedawać to co lubię najbardziej z napojów chlodzacych.
Najlepsze piwo jakie piłem .
Nie muszę już sprowadzać z Elblaga.
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Sance
Oto co można znaleźć u szefa w piwnicy.
Stwierdził że jest do wyrzucenia bo nie działa więc mogę sobie wziąć .
Po wymianie bezpiecznika i wyczyszczeniu działa i zaj..... wierci
- Sance
- ryszardw
Serdeczne Gratulacje.To teraz zawładnie duszą i sercem.Modele mogą poczekać. Pozdr.R