W Gdańsku jest obecnie prezentowana wystawa makiety kolejowej. Poniżej mała fotorelacja z odwiedzin na wystawie. Przyznam, że robi to niesamowite wrażenie. Można tam siedzieć i gapić się godzinami na jeżdżące pociągi.
Kolej w miniaturze
- sferoida
Re: Kolej w miniaturze
Z listopada '17, z wystawy pod Słupskiem. Sporo skromniejszej jak widzę, ale zawsze coś się dzieje w branży
pozdrawiam Radek
- sferoida
Gdyby ktoś się kręcił w okolicy Słupska, zapraszam na sezon 2018
Będzie też kącik modelarstwa przeróżnego i animacje dla najmłodszych.
Można zaprezentować swoją twórczość (szczegóły techniczne u mnie, a pewnie u Lipy także)
Będzie też kącik modelarstwa przeróżnego i animacje dla najmłodszych.
Można zaprezentować swoją twórczość (szczegóły techniczne u mnie, a pewnie u Lipy także)
pozdrawiam Radek
- sferoida
Pierwszy dzień w/w pokazu za nami. Słupski Klub Modelarski przytulił się ze swoimi i wypożyczonymi modelami. Kilka fotek:
pozdrawiam Radek
- sferoida
c.d.
Jeżeli za dużo zapycham to potrzymajcie przez parę dni i wywalcie w kosmos. Część fotek kolejowych się powtarza z ubiegłego roku, więc sobie je darowałem.
Z technicznych rzeczy: wystawcy z Polski lokują się już od czwartku, w piątek budują swoje tory, w sobotę i niedzielę do 15 jest wystawa, spanie za free na własnych materacach i śpiworach na sali z modelami lub salkach obok, wieczorami w piątek i sobotę - integracja. Piszę o tym bo może ktoś chciałby odwiedzić nasz region, zwłaszcza, że Tczew coś się Wam kończy (choć może mylne odniosłem wrażenie).
Jeżeli za dużo zapycham to potrzymajcie przez parę dni i wywalcie w kosmos. Część fotek kolejowych się powtarza z ubiegłego roku, więc sobie je darowałem.
Z technicznych rzeczy: wystawcy z Polski lokują się już od czwartku, w piątek budują swoje tory, w sobotę i niedzielę do 15 jest wystawa, spanie za free na własnych materacach i śpiworach na sali z modelami lub salkach obok, wieczorami w piątek i sobotę - integracja. Piszę o tym bo może ktoś chciałby odwiedzić nasz region, zwłaszcza, że Tczew coś się Wam kończy (choć może mylne odniosłem wrażenie).
pozdrawiam Radek
- sferoida
Podbijam temat na kolejny 2019 rok. Wystawa kolejek i innych modeli odbędzie się 12-13.X. Organizatorzy są już nawet od czwartku 10.X, sama wystawa w sobotę i niedzielę jak pisałem poprzednio. Gdyby ktoś chciał przyjechać, to nocleg jest w części socjalnej i w samej sali gimnastycznej. Gdy pojawi się zainteresowanie, to wniknę głębiej w organizację.
Mamy (Słupski Klub Modelarski) nadzieję na rozwój imprezy. Faktycznie z roku na rok jest trochę więcej i wystawców i zwiedzających.
Mamy (Słupski Klub Modelarski) nadzieję na rozwój imprezy. Faktycznie z roku na rok jest trochę więcej i wystawców i zwiedzających.
pozdrawiam Radek
- sferoida
Zaprezentuję parę migawek z minionej wystawy. Trochę elementów się powtarzało więc pomijam.
i dalej się zapchało
i dalej się zapchało
pozdrawiam Radek
- sferoida
c.d.
Wiem, że serwer nie jest z gumy. Jeżeli za dużo wsadziłem, to pooglądajcie przez jakiś czas i wywalcie w kosmos.
Wiem, że serwer nie jest z gumy. Jeżeli za dużo wsadziłem, to pooglądajcie przez jakiś czas i wywalcie w kosmos.
pozdrawiam Radek