L'Artesien 1:48
-
Re: L'Artesien 1:48
Kazik , a to to co to jest ? szlifierka ?
- Załączniki
-
- ww.jpg (56.79 KiB) Przejrzano 5990 razy
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Kazek
- Kazek
-
Kaziu , pięknie 

Pozdrawiam . Andrzej :)
- Sance
Żeby nie było też się do zachwytów dołączę a co tam.
Widać że masz modelarstwo we krwi.
Widać że masz modelarstwo we krwi.
- Wojtek-Sos
Robota przecudnej urody.
Tylko ten opis: sie klei, przykleiło się. Jak ja mam kiedyś takie modele robić jak Kazek taki tajemniczy?

Tylko ten opis: sie klei, przykleiło się. Jak ja mam kiedyś takie modele robić jak Kazek taki tajemniczy?

Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
- Piotras
Kaziu jak tak trochę może nie do końca w temacie, ale polecam Ci na poszycie dać Czereśnie Amerykańska i pokryć te poszycie specyfikiem od Mirka dziś potraktowałem mój wycinek i wygląda że o ja Cię .... Zrobisz jak uważasz, uważaj jak robisz.
Z Artesienem musisz jeszcze poćwiczyć i będzie SI.
P>S> Sory za śmietnik w Twojej relacji ale zebrało mi się na żarty tak na serio jak nie weźmiesz go do Czewa to możesz się do mnie nie odzywać LOL
.
JEST ZAJE(fajny), PIĘKNY MODEL.
Z Artesienem musisz jeszcze poćwiczyć i będzie SI.
P>S> Sory za śmietnik w Twojej relacji ale zebrało mi się na żarty tak na serio jak nie weźmiesz go do Czewa to możesz się do mnie nie odzywać LOL

JEST ZAJE(fajny), PIĘKNY MODEL.
- Kazek
- oksal
jaki ładny tor saneczkowy;) Tylko naśladować:)
- Kazek
Otwory pod pompy . Kanałami woda spływa do otworów i jest wyciągana za pomocą pomp , przy otworach jest wycięty fragment wręgi powodując miejsce na zbieranie się wody by pompy mogły lepiej wyciagać wodę
Pozdrawiam Kazik