Chwalimy się
- marek1
Re: Chwalimy się
Witam,tadheus,mam taki pistolet,ale nie mam instrukcji, gdzieś mam,ale jak byś mógł zamieścić instrukcję ,skan było by super,mój coś nie ćwiczy może zagubiłem jakiś element,jest tam też trzpień który musi mieć odpowiednią długość, może jest to w instrukcji,pozdrawiam Marek
- tadheus
- tadheus
Chcę się pochwalić gruszą, a raczej jej drewnem.Na razie jeszcze w daleka droga do drewna na model,ale już jest ładny zapas. Średnica najgrubszego kawałka to ok. 50 cm, długość ponad 2 m.Krateczka narysowana na kartce to 1x1 cm.
- Załączniki
-
- S__C520.jpg (33.11 KiB) Przejrzano 5482 razy
-
- S__2520_2.jpg (34.53 KiB) Przejrzano 5482 razy
-
- S__2520.jpg (93.53 KiB) Przejrzano 5482 razy
Pozdrawiam, Paweł.
- jarekwo
Ja pochwalę się nową książeczką zdobytą dzięki wielkiej pomocy kolegi z forum- Łukasza
Jeszcze raz dzięki
W końcu rozwiało się wiele moich wątpliwości a wiedzy przybyło. Teraz tylko znaleźć czas
Jeszcze raz dzięki

W końcu rozwiało się wiele moich wątpliwości a wiedzy przybyło. Teraz tylko znaleźć czas

Pozdrawiam
Jarek
Jarek
- Sebastian.M
Witam
Kilka dni temu wróciłem z Chorwacji z miejscowości Novi Vinodolski czekając w małym porciku na statek wszedłem do znajdującej się tam niepozornej knajpki na piwo,,,
Oto jaki wystórj w niej zastałem,,,,piwko piło się znakomicie a wychodzić się nie chciało
Pozdrawiam\S.M
Kilka dni temu wróciłem z Chorwacji z miejscowości Novi Vinodolski czekając w małym porciku na statek wszedłem do znajdującej się tam niepozornej knajpki na piwo,,,
Oto jaki wystórj w niej zastałem,,,,piwko piło się znakomicie a wychodzić się nie chciało
Pozdrawiam\S.M
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
W Greifswaldzie, w knajpie, wisiały takie oto :
Też było miło coś zjeść.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Też było miło coś zjeść.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- tadheus
Akumulator srebro-cynkowy,w stanie dziewiczym,nigdy nie zalany elektrolitem.
Hit lat 70-tych.
Hit lat 70-tych.
Pozdrawiam, Paweł.
- tadheus
Mam też taki model.Radio delta f-y Multiplex połowa lat 80-tych,samochód Pinto Graupner,lata 89/90.
Dziś uruchomiłem,nowy pakiet akumulatorów i śmiga jak dawniej.Kilkanaście lat stało na strychu.
Dziś uruchomiłem,nowy pakiet akumulatorów i śmiga jak dawniej.Kilkanaście lat stało na strychu.
Pozdrawiam, Paweł.
- mirek
- Sebastian.M
mirek pisze:To ty muzeum powinieneś otworzyć
Oj tak Tadheus to prawdziwa skarbnica wiedzy i narzarzędzi modelarskich przez duże "M"