"STRAŻAK-3"

Relacje z budowy tych jednostek
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
taganc

Re: "STRAŻAK-3"

Post autor: taganc »

Witam.
Andrzeju ja pieję z zachwytu nad całą relacją, a nie tylko nad masztem. Szkoda tylko że nie miałem możliwości ,,piania" nad Twoją Lalą (wspaniała). A tak nawiasem mówiąc, oksal, czy zaliczanie Ryśka do Koła wiejskiego, oby nie ,,gospodyń", jest na miejscu, chyba nie. Wyraziłem swoją opinię i zadałem pytanie, czy to coś złego? To że od dwóch lat jest to mój pierwszy post na tym forum, chyba nie dyskryminuje mojej osoby. Z całym szacunkiem dla Ciebie i Twoich umiejętności, nie przekreślaj mnie na starcie, bo wkrótce postaram się pokazać z jak najlepszej strony. Rychenko przepraszam że zaśmiecam Ci relację.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Tadeusz
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Kolego taganc jak ja zrozumiałem wypowiedż Andrzeja to on absolutnie nie miał na myśli dyskryminacji Ciebie ani kogokolwiek . Andrzej w ten specyficzny sposób dla siebie wyraził uznanie dla pracy Rysia.
Nasz Rysio jest akurat wiceprezesem Kółka Gospodyń Wiejskich więc Oksal go nie uraził :D
PS: Rysio piekna robota :D
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
taganc

Przepraszam Kazek, ale nie pisałem tego postu pod Andrzeja, tylko wcześniejszego od Oksala.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Tadeusz
Awatar użytkownika
taganc

Jeszcze raz przepraszam.
Nie wiedziałem że są takie układy nazewnictwa, lub ,,ksywki".
Z całym szacunkiem dla użytkowników forum.
Tadeusz
Pozdrawiam Tadeusz
Awatar użytkownika
rychenko

Post autor: rychenko »

Witam
Andrzeju mój numer 1 będę się starał nic nie spieszyć choć sam wiesz ze różnie może to jeszcze być, kolego TAGANC nie masz za co przepraszać jesteś po prostu nie w temacie ,z moimi kolegami mamy tu różne nazewnictwa ksywki i inne przypadłości dla osoby nie wtajemniczonej może nie zrozumiałe ale zaręczam ze nikt z moich kolegów którzy tu pisali nie miał nic złego na myśli :lol: .
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
taganc

Sorky, dlatego przepraszam jeśli kogoś obraziłem, lub źle się wyraziłem. Dla tego ponawiam pytanko, czym kleiłeś PCV spienione do laminatu,podejrzewam że poliestrowego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Tadeusz
Awatar użytkownika
rychenko

Witam
Kolego Taganc wysłałem Tobie wiadomości na PW ale widocznie nie zauważyłeś :( wiec napiszę jeszcze raz , spienione PCV jaki i polistyren bez problemu można przykleić do laminatu na klej CA( cjano akrylowy) .
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
mamt1971

Post autor: mamt1971 »

Piękna robota kolego Rychenko.Ja tylko mam marzenia.
Awatar użytkownika
rychenko

Witam
W ostatnich dniach udało mi się znaleźć trochę czasu i dokończyłem główną wieże , zostały zrobione reflektory ,syrena oraz imitacja instalacji elektrycznej wszystko już pomalowane i można spakować do pudełka , a tak to wygląda stojąc na swoich miejscach , więcej już nie będę przynudzał tą wieżą !!! :lol:
Ps. Kolego mamt 1971 zabierz się za budowę modelu a i marzenia się spełnią !
Załączniki
Dsc_0047.jpg
Dsc_0044.jpg
Dsc_0041.jpg
Dsc_0040.jpg
Dsc_0028.jpg
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

Witam

Reflektor bardzo śliczny. Ale mocowanie szkła na reflektorze stwarza u mnie uczucie
niedosytu. Tam naprawdę sterczą takie pręty ? Czy może są motylki albo nakrętki ?
Reszta prezentuje się bardzo dobrze, ale te kutasiki są dziwne.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
ODPOWIEDZ