Jako kompletny lejek w sprawie komputerów podsuwam taką myśl jakiemuś zdolnemu:
czy nie dałoby się tak pokręcić z szantami na naszej stronie, żeby odpowiedni tajemniczy "klik" włączał nagranie tej szanty, Przy ideowo odpowiedniej muzyczce przyjemniej przeglądałoby się nasze ulubione morskie strony. Co prawda natychmiast przypomniała mi się zażarta i niestety sensowna dyskusja przy okazji pracy nad naszym podręcznikiem modelarskim - prawa autorskie. Pewno jakieś ZASP-y, PAGART-y, UOP-y, NIK-i itp., itd... zażądałyby haraczu od każdego głośniczka:evil: Ahoj!
SZANTY
- ataman
Odp:SZANTY
Ha Ha! ja na domowym kompie nie mam od jakiegos czasu z tym problemu... Mój 16 letni harcerzyk jest własnie na etapie szantomanii.. i szanty lecą z kompa na okrągło... ostatnio zameldował, ze zdobył gdzieś płyte z 250 szantami... a ma dostać jeszcze 3 takie..:laugh:
Pozdrawiam
-
To widze Ataman ze sestes w podobnej sytuacji jak ja z ta roznica ze mnie samemu udalo sie skombinowac na kompa ok. 2,47 GB szantow wiec na brak muzyki nie narzekam :evil:
nie zaprzeczam ze przyjemnie jest sobie posluchac taka muzyczke
pozdrawiam wszystkich sluchaczy :)
nie zaprzeczam ze przyjemnie jest sobie posluchac taka muzyczke
pozdrawiam wszystkich sluchaczy :)
"Ogłada przychodzi z miast, mądrość z pustyni"
zimoni@wp.pl
zimoni@wp.pl
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Witajcie Panowie
Witaj Marten. Myślałem, że już wsiąkłeś.
Mam dobra nowinę, najprawdopodobniej bedą szanty tak, jak chcecie, właśnie rozmawiam o tym z Romanem Roczeniem, jego wykonanie być może zaszczyci łamy Kogi. Technicznie jest to proste, natomiast większym problemem są nagrania.
Pozdrawiam wszystkich.
Witaj Marten. Myślałem, że już wsiąkłeś.
Mam dobra nowinę, najprawdopodobniej bedą szanty tak, jak chcecie, właśnie rozmawiam o tym z Romanem Roczeniem, jego wykonanie być może zaszczyci łamy Kogi. Technicznie jest to proste, natomiast większym problemem są nagrania.
Pozdrawiam wszystkich.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- robert0708
chłopaki ale mamy przecież odnośnik do strony radia sieciowego
które puszcza szanty na okrągło!!!!!!!:)
Wystarczy tylko jeden programik i słuchacie do woli!!!!
B)
Pozdrawiam:P
które puszcza szanty na okrągło!!!!!!!:)
Wystarczy tylko jeden programik i słuchacie do woli!!!!
B)
Pozdrawiam:P
- robert0708
Konkretny link to:
http://www.platforma.pl/szanty/
Miłego słuchania!!!
http://www.platforma.pl/szanty/
Miłego słuchania!!!
- krzysztof
No i sprawa rozwiązana. radek na pewno pomyśli aby radyjko zamieścic jako odnośnik w Kodze
Krzysztof
Krzysztof
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl