Aleś się nadłubał :) Taka robota już nie dla mnie . Ślepota :( Dużo jeszcze tego masz ? Widze że mamy taki sam plan dnia . No ale My już wiemy dlaczego , no nie Mirku ;) Pozdrawiam Cię serdecznie .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Temu chłopu brodatemu z wielkimi cycami??Jeżeli tak to to jest morda lwa.Tak to wygląda z innej perspektywy.A tak w ogóle to co ma symbolizować taki brodaty facet z dużym biustem?
Mirku, szacun! Przy takiej skali twoje okienka wyglądają idealnie, nie wiem jak się to tobie udaje.
Co do panny z brodą - broda jest symbolem męskości, mądrości i mocy. Cycki zaś to trochę bardziej skomplikowany symbol, niektóre plemiona określały go jako symbol płodności, macierzyństwa, obecnie feministki propagują go jako symbol wolności i niezależności (jakiś paradoks, bo im więcej wolności, tym więcej zależności), może to wpływ nagich piersi na obrazie z rewolucji francuskiej delacroixa. Brodata dziewica z guadalupy znaczy - niezależna, wolna, mądra i silna (niemal jak moja żona, poza dziewicą), budząca popłoch wśród piratów i innego pospólstwa... uff za dużo żubra :)
Zabrałem się za kolejny pokład.Na zdjęciach widoczne pokładniki z podporami.Zanim jednak ten pokład położę to najpierw muszę zrobić całe wyposażenie pod nim.Zaczynam od lawet.