Szanowni Wodzowie, spece od informatyki - co się dzieje że w dni robocze do mniej więcej 17 - 18 tej nie moge wejść na stronę KOGI. Mimo najszczerszych chęci. Próbowałem już z innych maszynek ....i dokładnie ten sam komunikat, nie mozna ustalić adresu serwera. Tak że tylko w godzinach wieczorowo nocnych moge coś zerknąć. Szkoda. Pozdrawiam i zróbcie co, żeby działało - Dziadek
PS. Kochani , miałem nie awansowac
Nie wiem co to
- maciejza
Odp:Nie wiem co to
Dziadek napisał:
to ja nie wiem czy moge ;)
za mało danych ;)
czy wszystkie kompy korzystaja z tego samego polaczenia? czy to przez serwer proxy przechodzi ?
jaki rodzaj polaczenia ? neostrada/kablowka/modem etc?
jaki komunikat dostajesz ze nie mozesz si epolaczyc? connecion timeout?
nie ma lekko ;)
Szanowni Wodzowie, spece od informatyki
to ja nie wiem czy moge ;)
- co się dzieje że w dni robocze do mniej więcej 17 - 18 tej nie moge wejść na stronę KOGI. Mimo najszczerszych chęci. Próbowałem już z innych maszynek ....i dokładnie ten sam komunikat, nie mozna ustalić adresu serwera. Tak że tylko w godzinach wieczorowo nocnych moge coś zerknąć. Szkoda. Pozdrawiam i zróbcie co, żeby działało - Dziadek
za mało danych ;)
czy wszystkie kompy korzystaja z tego samego polaczenia? czy to przez serwer proxy przechodzi ?
jaki rodzaj polaczenia ? neostrada/kablowka/modem etc?
jaki komunikat dostajesz ze nie mozesz si epolaczyc? connecion timeout?
PS. Kochani , miałem nie awansowac
nie ma lekko ;)
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Maciej,
jakos tak bez avatarka "ktury" miales jestes taki :unsure: :S :)
Kacper,
pewnie masz lacze radiowe, (albo provider)
dzisiaj "rwalo polaczenia" w zwiazku z opadami.....
co do awansu ....
no coz,
degradacja ..... najlepiej u Admina
jakos tak bez avatarka "ktury" miales jestes taki :unsure: :S :)
Kacper,
pewnie masz lacze radiowe, (albo provider)
dzisiaj "rwalo polaczenia" w zwiazku z opadami.....
co do awansu ....
no coz,
degradacja ..... najlepiej u Admina
-
Romek, fakt dzis u nas lało detalicznie, ale wczoraj nie , za to w niedziele jeszcze bardziej a łacze było podejrzewam że to jakiś problem z serwerem u providera, ale w sumie ciekawa sprawa, bo w tym samym czasie kapitalne i szybkie łącza z Brazylią i argentyną, ale również Hiszpania, Filipiny i Japonia. Wiec chyba problem w innym miejscu. A próba łączenia z innego PC to od innego dostawcy. A skutek dokładnie ten sam, czyli brak. Na żadnej innej stronie tego nie było. Stad podejrzenie że się na mnie serwerek uczulił, albo na moje miasteczko. hi hi hi
pozdrówka
Brak awansu miałem obiecany od wodzów
PS Czy na liście jest jeszcze jeden Kacper Paczesny? to już kiedyś tak było
pozdrówka
PS Czy na liście jest jeszcze jeden Kacper Paczesny? to już kiedyś tak było
Wietrzny Bosman
- jerry_bee
Dziadek napisał:
mniej gadaj. B)
mniej gadaj. B)
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- Zbyszek
Romek jeśli chodzi o wejście to ja czasami mam to samo, a pracuję na kablu, też się wyświetla komunikat że nie można ustalić adresu. I to czasami po otwarciu strony przechodząc do innej zakładki.
Dziadku, Jerry ma rację mniej gadaj to nie będziesz awansował. Kto to widział żeby dziadaek był tak rozgadany.:P
Dziadku, Jerry ma rację mniej gadaj to nie będziesz awansował. Kto to widział żeby dziadaek był tak rozgadany.:P
Pozdrawiam!!!
-
Śmieszne to nie jest - ale jak mam milczeć - to wedle rozkazu. Tylko na jak długo?
Wietrzny Bosman