hmm.. w malowaniu brakuje mi do tych kolorków jeszcze tryzuba..
A na ORIONE mazurskie jeziora opływałem.. daaawno temu, jeszcze w latach 70-tych ubiegłego wieku, wtedy do była super nowoczesna łajba, plastik, lekka, z podkręcanym L-mieczem... żagle dakronowe. knagi zaciskowe. po prostu cudo techniki
Chwalimy się
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Chwalimy się
Tatuś z córeczką...

- krzysztof
Jako, że dziewoja urodziwa, to musi po Mamusi.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- Zbyszek
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Szkoda takiej ozdoby z domu się pozbywać.
Chyba, że zięć jest bardzo sensowny.
Gratulacje obojgu Młodym i ... "Starym" :).
Andrzej Korycki
Chyba, że zięć jest bardzo sensowny.
Gratulacje obojgu Młodym i ... "Starym" :).
Andrzej Korycki
- ryszardw
Co wy mówicie wykapany tatuś.Gratuluję przede wszystkim młodym.Mam nadzieję że młody z branży.A jak nie to masz okazję popracować.R.
- Bartek_W
RomekS napisał:
Serwus...
Widać tą nieskończoną dumę w Twoich oczach Romku - aż miło popatrzeć na taki obrazek. Szczere gratulacje...
:)
A ja pochwalę się swoją wycieczką, która, mimo, że z pewnych przyczyn musiała być nieco skrócona, i tak owocowała zdobyciem wszystkich najważniejszych bieszczadzkich szlaków (Rawki, Krzemieniec, Połoniny Wetlińska i Caryńska, Szeroki Wierch, Tarnica, Halicz, Rozsypaniec). Zdjęć przywiozłem sporo, jednak nie chcąc zaśmiecać forum, pochwalę się takimi, które może zachęcą niektórych Kolegów, którzy jeszcze tam nie byli, do odwiedzenia tego malowniczego zakątka kraju.
Zdecydowana większość bieszczadzkich znakomitości - po lewej Wielka i Mała Rawka, po prawej na pierwszym planie Połonina Caryńska, a w jej tle Połonina Wetlińska, w dole Ustrzyki Górne (ok. 630-650 m n.p.m.) - moja baza wypadowa. Zdjęcie zrobiłem wychodząc na Szeroki Wierch. Różnica wysokości względnej pomiędzy szczytami gór, a Ustrzykami, to około 600 m.
Na pierwszym planie Szeroki Wierch, a za nim Tarnica, najwyższy szczyt w polskich Bieszczadach (1346 m n.p.m.).
"Pan Zielonka" (Bartek_W; po prawej, w zielonym) pod schroniskiem "Chatka Puchatka" na Połoninie Wetlińskiej (1228 m n.p.m.). Po lewej mój sympatyczny kompan Adaś, którego z tego miejsca pozdrawiam.
Pozdrawiam i życzę wszystkim udającym się do wód, tudzież w góry, udanych wypadów do wód, tudzież w góry.
Bartek
Tatuś z córeczką...
Serwus...
Widać tą nieskończoną dumę w Twoich oczach Romku - aż miło popatrzeć na taki obrazek. Szczere gratulacje...
:)
A ja pochwalę się swoją wycieczką, która, mimo, że z pewnych przyczyn musiała być nieco skrócona, i tak owocowała zdobyciem wszystkich najważniejszych bieszczadzkich szlaków (Rawki, Krzemieniec, Połoniny Wetlińska i Caryńska, Szeroki Wierch, Tarnica, Halicz, Rozsypaniec). Zdjęć przywiozłem sporo, jednak nie chcąc zaśmiecać forum, pochwalę się takimi, które może zachęcą niektórych Kolegów, którzy jeszcze tam nie byli, do odwiedzenia tego malowniczego zakątka kraju.

Zdecydowana większość bieszczadzkich znakomitości - po lewej Wielka i Mała Rawka, po prawej na pierwszym planie Połonina Caryńska, a w jej tle Połonina Wetlińska, w dole Ustrzyki Górne (ok. 630-650 m n.p.m.) - moja baza wypadowa. Zdjęcie zrobiłem wychodząc na Szeroki Wierch. Różnica wysokości względnej pomiędzy szczytami gór, a Ustrzykami, to około 600 m.

Na pierwszym planie Szeroki Wierch, a za nim Tarnica, najwyższy szczyt w polskich Bieszczadach (1346 m n.p.m.).

"Pan Zielonka" (Bartek_W; po prawej, w zielonym) pod schroniskiem "Chatka Puchatka" na Połoninie Wetlińskiej (1228 m n.p.m.). Po lewej mój sympatyczny kompan Adaś, którego z tego miejsca pozdrawiam.
Pozdrawiam i życzę wszystkim udającym się do wód, tudzież w góry, udanych wypadów do wód, tudzież w góry.
Bartek
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Dzięki serdeczne.
Pewne "rzeczy" powinniśmy robić starannie.
No i ja się kiedyś postarałem.
Natomiast teraz postarzałem i się nie staram.
Pozdrowienia od Młodych.
Pewne "rzeczy" powinniśmy robić starannie.
No i ja się kiedyś postarałem.
Natomiast teraz postarzałem i się nie staram.
Pozdrowienia od Młodych.
- korasonek
Witam
Wszyscy się chwalą, wiec i ja pochwalę się moim nowym nabytkiem B)
Dostałem zgodę z góry,aby wydać trochę rodzinnych $$$ więc zaszalałem i jestem wielce ucha-chany:laugh:
Pozdrawiam
PS. wybaczcie kiepska jakość zdjęcia ale jeszcze do tej pory ręce mi się trzęsą z radości:laugh:
Wszyscy się chwalą, wiec i ja pochwalę się moim nowym nabytkiem B)
Dostałem zgodę z góry,aby wydać trochę rodzinnych $$$ więc zaszalałem i jestem wielce ucha-chany:laugh:

Pozdrawiam
PS. wybaczcie kiepska jakość zdjęcia ale jeszcze do tej pory ręce mi się trzęsą z radości:laugh:
Pozdrawiam
Piotr
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." (Albert Einstein)
Piotr
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." (Albert Einstein)
- mirek
Kurcze, czyżby to była Amerykańska wersja pilarki Proxxon FKS/E ?
Pozdrawiam Mirek Rybus