PIEKNY MODEL - pieknie ci to wyszlo, az wspomnienia odzyly ja sie bylo na Zenicie i Horyzoncie ...
pamietam nadal , jak to codziennie trzeba bylo polerowac mosiezne bulaje z zewnatrz - a roboty bylo codziennie - bo to mosiadz i sniedzial jak diabli :) - w modelu widze ze sa pomalowane na bialo , nie wiem kiedy je pomalowali .
Gratuluje ukonczenia tak pieknego modelu !!!
M/S Zenit
- kagra
O:Odp:M/S Zenit
Jurek,gratulacje z ukończenia Zenita.Prezentuje się pięknie.
Pozdrawiam.Kazimierz
Pozdrawiam.Kazimierz
- grzegorz75
Panie Janku kochany , ja tu tylko jak po ogień :) ... Króciutko :
Jureczku -moje najserdeczniejsze GRATULACJE !!! Zenicik jak żyw ! Przepiękny model i Twój znakomity warsztat. Dużo z niego wyniosłem , dużo się nauczyłem . Jestem pewien , że wielu skorzystało i jeszcze skorzysta z tej wiedzy . Wiekie BRAWA dla naszego Dżordża :) !!!
Jureczku -moje najserdeczniejsze GRATULACJE !!! Zenicik jak żyw ! Przepiękny model i Twój znakomity warsztat. Dużo z niego wyniosłem , dużo się nauczyłem . Jestem pewien , że wielu skorzystało i jeszcze skorzysta z tej wiedzy . Wiekie BRAWA dla naszego Dżordża :) !!!
http://www.iik.suzuki.pl/
- JurekBin
- Kontakt:
Dzięki chłopaki.
Cieszę, się że wypociny się przydają na coś.
Wszyscy się nawzajem od siebie uczymy.
Zabieram się dalej do roboty :whistle:
Cieszę, się że wypociny się przydają na coś.
Wszyscy się nawzajem od siebie uczymy.
Zabieram się dalej do roboty :whistle:
- rychenko
Moje gratulacje Jurku model prezentuje się znakomicie , szkoda ze już go skończyłeś :) bo z przyjemnością oglądałem Twoją relacje i wiele z niej wyniosłem , mam nadzieję ze nie dasz długo czekać na kolejną relacje z budowy równie pięknego modelu, jeszcze raz gratuluję !!! Jurku.
Pozdrawiam Ryszard
- antosiek
Jurek. Gratulacje. Model się prezentuje świetnie. A ile nauczyliśmy się, przy tej okazji, od Ciebie różnych technik, to wprost bezcenne.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Paliwiak1
Moje gratulacje, JurekBin model, że aż niemożna oderwać od niego oczu.
W galerii, jakiej zamieściłeś znalazłem, że trawiłeś blaszki miedziane, ale bez użycia grzałek i tu mam pytanie, co to był za środek??
mam nadzieje że to jest to ale i tak niewiem co to jest :blush:

W galerii, jakiej zamieściłeś znalazłem, że trawiłeś blaszki miedziane, ale bez użycia grzałek i tu mam pytanie, co to był za środek??
mam nadzieje że to jest to ale i tak niewiem co to jest :blush:

Z poważaniem Paliwiak
- SZKUTNIK
Ahoj!
Jurek, moje gratulacje. Patrząc na fotki łezka się w oku kręci :( (odżyły dawne wspomnienia). Wygląd modelu pozostawiam bez komentarza, jaki Zenit jest każdy widzi. Co tu dużo gadać. Wszyscy czekamy na nastepny model. Pozdrawiam. SZKUTNIK
Jurek, moje gratulacje. Patrząc na fotki łezka się w oku kręci :( (odżyły dawne wspomnienia). Wygląd modelu pozostawiam bez komentarza, jaki Zenit jest każdy widzi. Co tu dużo gadać. Wszyscy czekamy na nastepny model. Pozdrawiam. SZKUTNIK
Pozdrawiam SZKUTNIK
szkutnik-model@wp.pl
szkutnik-model@wp.pl
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Ukłony, ukłony, ukłony i gratulacje od nowicjusza, któremu ta zabaweczka podoba się przeogromnie.
Andrzej Korycki
Andrzej Korycki
- Travis22
Gratuluje ukończenia modelu, pięknie się prezentuje, efekt końcowy jest warty każdej minuty spędzonej nad jego budowa, no i na dodatku relacja jest inspiracją miedzy innymi dla mnie. Mam nadzieje ze budując Iskre osiągnę tak zadowalający efekt końcowy.
W stoczni:
POLONEZ
ORP ISKRA
W porcie:
Section HMS Victory
POLONEZ
ORP ISKRA
W porcie:
Section HMS Victory