Co tak cicho...

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Co tak cicho...

Post autor: RomekS »

A coz to sie dzieje na Forum, :x
Jaks cisza przedwyborcza... :blink: :blink:
Awatar użytkownika
jerry_bee

Re:Co tak cicho...

Post autor: jerry_bee »

a w poniedziałek jak nie huknie! to ledwo poznamy ten kraj ;)
a tak poważniej mówiąc, to niektórzy pracują, inni się leczą, a znam takiego co pojechał do Poznania na targi. szczęściarz jeden. :laugh: ciekawe czy ktoś modele robi ;)
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
ataman

Post autor: ataman »

jerry_bee napisał:
a znam takiego co pojechał do Poznania na targi. szczęściarz jeden.

Hmmm, ja w tym stołecznym mieście żyje... nawet sie na te impreze modelarską napaliłem,gdy przeczytałem plakacik w tramwaju - znaczy te duże litery... ale gdy doczytałem to co małymi, ze głównie samochodziki bedą w modzie.. no to ja podziękował,
Pozdrawiam
Dziadek

Post autor: Dziadek »

faktycznie chyba nie tylko Mirek w poznaniu wylądował, bo paru innych też spotkałem, jako, że i ja w sobotę Salon zaliczyłem. Ciekawy... nie powiem. A że samochodziki obok jeździły - a niech ta im będzie na zdrowie. Mnie auta przeszły. Sporo można było zobaczyć i kupić, jak tylko za co
Wietrzny Bosman
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Tak na gorąco !!! Naprawdę bylo warto to zobaczyć i tam być . Według relacji uczestnikow ta Impreza się rozwija . Odpocznę i jutro zdam relację . Zrobilem parę zdjęć też oczywiście pokażę
Pozdrawiam Mirek Rybus
Dziadek

Post autor: Dziadek »

Fak że z Mirkiem w hali wystawowej na siebie trafić nie mogliśmy zakrawa na zdarzenie niecodzienne, aczkolwiek luda sporo było i faktycznie w natłoku nie rzucalismy się sobie w oczy. Kacper pozdrawia
Wietrzny Bosman
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

No to ja powiem, ze też na targach byłem i nawet z Mirkiem się widziałem. Takie spotkanie na żywo. Mirku, było mi bardzo miło Cię poznać, jesteś bardzo miłym człowiekiem. Szkoda tylko że byłem późno i nie zdążyłem wszystkiego zobaczyć.
Bardzo podobała mi się wystawa Shipyardu, z odległości metra to papierowe modele to zupełnie jak z drewna wyglądały, zaś Victory to tylko dlatego, ze wiedziałem, że to wydawnictwo papierowe, to sie domysliłem. Piekna robota.

Mam nadzieję, że takich targów coraz więcej będzie i że bedą w większej ilości miast.
A teraz pozdrawiam wszyatkich,
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: RomekS »

Kurcze,
a ja musialem w sobote pracowac.
Szczesliwcy Ci co byli...
Gdzie sa nastepne wystawy ???
Awatar użytkownika
Zbyszek

Post autor: Zbyszek »

Tak co niekturzy to sobie po wystawach jeżdżą a inni muszą drzewo na zimę szykować :laugh: :laugh:
Pozdrawiam!!!
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Ja rownież bardzo się cieszę ze spotkania z Radkiem . Piszę teraz taki maly reportarzyk z tej Fantastycznej imprezy i postaram się szybciutko to umieścić na naszej Kodze . Następna podobna wystawa będzie w Łodzi na Festiwalu modelarstwa na ktory już dziś zapraszam :laugh: :laugh:
Pozdrawiam Mirek Rybus
ODPOWIEDZ