Witam.

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Slawa

Witam.

Post autor: Slawa »

Cześć. Właśnie się zarejestrowałem :) .
Mam na imię Sławek, mam 30 lat, mieszkam w Orzeszu woj. śląskie. Modelarstwem zajmuję się od trzynastego roku życia.Sklejam głównie modele kartonowe od samochodów po statki. Jakiś czas temu wpadł mi w ręce model okrętu żaglowca z drewna. Ponieważ nie mam doświadczenia w budowaniu modeli z drewna zacząłem przeglądać internet w poszukiwaniu przyjaznego forum. No i znalazłem odpowiednie, wręcz idealne miejsce (KOGA). Śledząc Wasze relacje dużo się uczę, nabieram optymizmu i chęci do budowy modelu. Jeżeli napotkam większe problemy to będę prosił o radę.;)
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

O:Witam.

Post autor: JurekBin »

30 - 13 = 17 ? chyba.
To ładnie.
Witaj!

Rób wątek i działaj w temacie. Wszyscy na pewno Ci pomogą :)
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
Awatar użytkownika
Adam70

Post autor: Adam70 »

Witaj Sławku na pokładzie!

Pochwal sie tym co do tej pory zrobiłeś.
Jak już zdecydujesz co chcesz budować to zakladaj relacje - wrazie co pomożemy;) :laugh: :laugh: :laugh:
Pozdrawiam Adam
Slawa

Post autor: Slawa »

Na dzień dzisiejszy to nie mam na tyle dobrze wykonanego modelu okrętu żeby się nim pochwalić.
Jak zaczynałem zabawę w modelarstwo to skleiłem "Wodnika", "Pintę" , "Ninę", "Victorego", "Smoka".Niestety nie przetrwały do dnia dzisiejszego
:( :( ,choć od ostatniego zbudowanego modelu upłynęło tylko 10 lat.
Ostatnie dwa lata spędziłem na sklejaniu modeli pojazdów z papieru.
A teraz przymierzam się do zbudowania największego okrętu XVIII wieku czyli "Santisima Trynidad", tym razem z drewna. Skala żaglowca to 1:90.
ODPOWIEDZ