Umieszczam tu pierwszą część z szablonu strony. Nie wiem czy wam się spodoba więc komentujcie. Mile widziane uwagi (i pochwały też :laugh: ) I mam prośbę czy ktoś mógłby zeskanować lub zfotografować pasek forniru?
http://i20.photobucket.com/albums/b207/niebren/koga2.jpg
Pozdrawiam
Szablon strony cz.1
-
Re:Szablon strony cz.1
Te zdjecia starych modeli na stronce to bardzo dobry pomysl i podkresli charakter tej stronki :)
- stefan
Tristan napisał:
A jaki to ma byc fornir? mam troche machoniowego i abachi, ale na strychu :laugh: fotke moge zapodac jutro , jesli Cie interesuje...
I mam prośbę czy ktoś mógłby zeskanować lub zfotografować pasek forniru?
A jaki to ma byc fornir? mam troche machoniowego i abachi, ale na strychu :laugh: fotke moge zapodac jutro , jesli Cie interesuje...
- krzychkam
- Lokalizacja: {"name":"Bia\u0142ystok","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam :laugh:
Tristan napisał:
tu znajdziesz całą galerię fornirów:
http://www.drewno-lux.com.pl/galeria/index_ga.html
Tristan napisał:
tu znajdziesz całą galerię fornirów:
http://www.drewno-lux.com.pl/galeria/index_ga.html
- stefan
Czy o to Ci chodzilo?

- Zbyszek
Początek jest ciekawy, ładnie to wygląda czekam na dalej :laugh:
Wydaje mi się że trzeba by trochę też upożatkować stronę. Wszystkie posty z forum o budowie modeli umieścił bym w dziale modelarania. Tak przynajmniej mie się wydaje. :blink:
Wydaje mi się że trzeba by trochę też upożatkować stronę. Wszystkie posty z forum o budowie modeli umieścił bym w dziale modelarania. Tak przynajmniej mie się wydaje. :blink:
Pozdrawiam!!!
- mirek
A może potrzebujesz zdjęcia gatunkow drewna ? Mam trochę to mogę zrobić zdjecia ;)
Pozdrawiam Mirek Rybus
- Zbyszek
Pozwoliłem sobie na wykonanie przykładu o czym pisałem wcześniej.

Pozdrawiam!!!
- maciejza
a mozna sobie pomarudzić ? :)
1. jest za wielkie :) za wysokie
2. czcionka nijak sie ma do reszty układu graficznego strony
biale tło banera, stare okręty , ozdobna czcionka .. a pod spodem "fantastiko blue" paseczek :)
3. na banerze chyba nie musi sie zmiescic caly okręt, wydaje mi sie ze wysokosc dopasuj do napisów a obrazki potem. nadmuchane żagle i tak sugerują o co chodzi z jednej strony a z drugiej strony banerka moga być jakies charakterystyczne fragmenty burty .. ...
aa no i wiem ze łatwo sie gada ... trudniej zrobic :))
1. jest za wielkie :) za wysokie
2. czcionka nijak sie ma do reszty układu graficznego strony
biale tło banera, stare okręty , ozdobna czcionka .. a pod spodem "fantastiko blue" paseczek :)
3. na banerze chyba nie musi sie zmiescic caly okręt, wydaje mi sie ze wysokosc dopasuj do napisów a obrazki potem. nadmuchane żagle i tak sugerują o co chodzi z jednej strony a z drugiej strony banerka moga być jakies charakterystyczne fragmenty burty .. ...
aa no i wiem ze łatwo sie gada ... trudniej zrobic :))
- Zbyszek
Maciejza to ja sobie stworzyłem na szybkiego wygląd żeby skomentować poprzedni wpis, to nie jest wygląd przyszłej strony. Sorry że cię wprowadziłem w błąd. Kolega Tristan przedstawił tylko banner do przedyskutowania. :P
Pozdrawiam!!!