Myszor robiłem kołkowanie tych metalowych elementów mam nadzieje że widzisz Romku nie w Biedronce ale w Obi kupiłem taki płaskownik 3x1mm i wygłem se zwyczajnie w imadełku wiec to chyba nie wypada nawet tego pokazywać
Kazik , robota pierwsza klasa! Twoją relacje aż chce się oglądać . Wiesz co robisz i nie ma dla Ciebie tajemnic w planach tak i w materiale jakim budujesz . Wiesz jak postępować z drewnem . Wszystko ładnie dopasowane i obrobione . Gratuluje dotychczasowej pracy .
Kaziu , wiec że nie moge teraz narazie podjąć się żadnej budowy modelu bo buduje dom i po prostu nie mam czasu a Nasze rozmowy na SB to nie jest zazdrość tylko zwykłe " jajca" Jak zacznę budować model to na pewno z nie jednym pytaniem do Ciebie uderzę tak że bądź zdrów i zaopatrz się w cierpliwość do mnie Trzymam kciuki za Ciebie bo mało jest takich modelarzy " drewniaków" u Nas na Kodze . Powodzenia z całego serca
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Przetestowałem dziś cudowną miksturę Mirka po rozgrzaniu do małego słoiczka takiego o dżemu mikstury dodałem 2 łyżeczki następnej cudownej mikstury, którą mam od Mirka na bazie asfaltu, (co tam jest to nie wnikam, ale wszystko śmierdzi hehehe) wiec jest czarna całość mi ściemniała i pomalowałem tym te deseczki. Efekt jest znakomity niestety zdjęcia nie odzwierciedlają stanu naturalnego, ale i tak wygląda super.
Powoli zaczynam zabudowywać wnętrze kadłuba . Pokładniki to olcha 4x4mm, pokład to grusza szerokość 5mm grubość 1,2mm PS: Pokład to może za dużo powiedziane