L'Artesien 1:48
- mirek
- Kazek
- Kazek
- władek
Re: L'Artesien 1:48
Pięknie to wygląda, mi to chyba już życia braknie żeby mieć takie wyniki 

Pozdrawiam
Władek
Władek
- Andi
Witam. Co prawda to prawda. Pozdrawiam.
-
Kaziu masz talenta
Te bloczki powinny mieć zaokrąglone końce tych otworów gdzie idzie lina . Tak pokazuje plan . Poprawić mi to natychmiast ! Dobrze że czuwam

Te bloczki powinny mieć zaokrąglone końce tych otworów gdzie idzie lina . Tak pokazuje plan . Poprawić mi to natychmiast ! Dobrze że czuwam

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Kazek
jo panie wiem ale one tylko złożone są a na razie nie chce mi się nic robić bo mam zimno w piwnicy więc będziesz musiał poczekać. Czuj czuj Czuwaj 

Pozdrawiam Kazik 

- Kazek
- Kazek
mam dylemat i mały problem jak zrobić kołkowanie na poszyciu i odbojnicach.Zrobiłem kilka próbnych kołkowań i proszę o podpowiedz co wybrać a może coś innego zaproponujecie ?
1. to barwiony bambus na czereśni barwiony bejca ciemny brąz a na gruszy bejca sosna
2. to mosiądz
3. mosiądz po zamontowaniu czerniony
ja sie skłaniam do pierwszego rozwiązania ale i tak mam wrażenie ze to jest trochę za ciemne bo w zasadzie nie jestem zwolennikiem piegów no ale gwoździe były stalowe więc ciemne no i jest problem
Po niżej linii wodnej jest trenalis wiec tam problem rozwiązany
1. to barwiony bambus na czereśni barwiony bejca ciemny brąz a na gruszy bejca sosna
2. to mosiądz
3. mosiądz po zamontowaniu czerniony
ja sie skłaniam do pierwszego rozwiązania ale i tak mam wrażenie ze to jest trochę za ciemne bo w zasadzie nie jestem zwolennikiem piegów no ale gwoździe były stalowe więc ciemne no i jest problem

Po niżej linii wodnej jest trenalis wiec tam problem rozwiązany
Pozdrawiam Kazik 

- Piotras
Ja się opowiem za opcja nr. 3. Zdecydowanie najbardziej mi się podoba.
P.s. Dzięki za 100 zł Kaziu.
P.s. Dzięki za 100 zł Kaziu.