No wiec, jak wczesniej pisalem, po ok tygodniu prawie ukonczylem tytułowy model firmy K-art. Zestaw calkiem przyjemny, niedrogi i mam nadzieje, ze sie zwroci, w skali 1:22 bodajże. Do ukończenia brakuje tylko skrzynki na kule armatnie i jakiś dodatkowych dupereli, narazie myśle jak tu wykonac odpowiednie kule... Staralem sie by wygladalo realistycznie, no ale np armata jest wg mnie za mala, treenaile za duze (ale moje pierwsze!). Wiecej na zdjeciach (a troche ich jestB) ):
zrobilem skrzyneczke na kule, ale nadal mysle nad samymi kulami...
moze skrzynia, no i listwa relingowa i obojnica wygladaja na sklejke, ale to ciemne to, wierzcie mi, rowek ;)
Cześc Jako imitację kul stosuję śrut mysliwski ołowiany Kulki są w różnych wymiarach Poproś w sklepie mysliwskim powiedz jaki mniej więcej wymiar i do czego to ci sprzedadzą .Ciekawy model .Pozdrawiam R
Bardzo ładnie wszystko wygląda, moje gratulacje, można czerpać pełnymi garściami, jednak mała uwaga: może da radę poukładać kule armatnie aby nie było widać przecięć (no, że to nie balast wędkarski, tylko prawdziwe kule armatnie )