paniol2005 pisze:Jako że też trochę latam , to pozwolę sobie zabrać głos.
Kiedyś było coś takiego jak Spitfire z kolekcji - ludziska kupowali , bo to fajne i lata .
Nikt wtedy w reklamie nie powiedział że to bardzo trudny model w pilotażu , a był dedykowany początkującym modelarzom - czyli i takim co nie mają zielonego pojęcia o sterowaniu samolotem.
Ale reklama dała swoje , na nic były rady modelarzy którzy nie jeden model rozbili i oblatali - w tv powiedzieli że będzie latał i tak ma być.
Jakoś do dziś nie widziałem latającego Spita z DA.
Więc kupuj za 3k zł i rób - z doświadczenia wiem iż nic nie przebije reklamy , na nic nasze uwagi.
Gdy już zejdziesz na Ziemię - zacznij od Jonki.
Z tym spitem też rózne opinie słyszałem, latać latał, ale początkujący lepiej żeby wypróbowywali go pod okiem bardziej doświadczonego pilota. Skoro nie widziałeś jak lata, to proszę pierwszy z brzegu filmik - https://www.youtube.com/watch?v=MdxqtbIobLQ Faktem jest, że sam autor przyznaje tu w komentarzu, że kupił po okazyjnej cenie i musiał po swojemu okiełznać, ale wrażenie robi.
Z Dwunastoma decyzji nie podjąłem jeszcze, dlatego pytam.
byku pisze:Witam,
Czy tylko mi post kolegi adamwojnar śmierdzi reklamą DA i ich nowej kolekcji???
Jestem tu nowy i może dlatego odniosłeś takie wrażenie. Poza tym pytam o Wasze opinie, nie rozpisuje się jaki to wspaniały model, więc nie wiem o co kaman.