czarna perła i problemy

Pierwsze kroki w modelarstwie szkutniczym
Awatar użytkownika
ataman

Re: czarna perła i problemy

Post autor: ataman »

malowany666 pisze: po Poznaniu też chodzę

No to obyśmy się nie spotkali przy takiej okazji

malowany666 pisze:a co do perły masz racje ale szkoda teraz ją tak zostawić

Błąd w rozumowaniu: szkoda ją teraz zepsuć, a jak nie zostawisz, i nie poćwiczysz, to na pewno zepsujesz
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

No to nie zostawiaj tylko odstaw a jak nabierzesz wiedzy i doświadczenia to ja dokończysz . Teraz zrobisz z niej gniota i nie sprawi ci żadnej satysfakcji . Zacznij od czegoś skromnego i prostego i ucz się po kolei tak jak ci poradzono a wtedy jak już będziesz wiedział co i jak się robi to wyciągniesz ją z pudła i jak zobaczysz co zrobiłeś to ją pewnie do kibla wywalisz i zaczniesz od nowa . Czasami trzeba kogoś brutalnie na ziemie sprowadzić i jeżeli nie jest to twój słomiany zapał do modelarstwa to działaj od podstaw a sprawi ci to wiele przyjemności.
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
malowany666

Post autor: malowany666 »

Kazek pisze:No to nie zostawiaj tylko odstaw a jak nabierzesz wiedzy i doświadczenia to ja dokończysz . Teraz zrobisz z niej gniota i nie sprawi ci żadnej satysfakcji . Zacznij od czegoś skromnego i prostego i ucz się po kolei tak jak ci poradzono a wtedy jak już będziesz wiedział co i jak się robi to wyciągniesz ją z pudła i jak zobaczysz co zrobiłeś to ją pewnie do kibla wywalisz i zaczniesz od nowa . Czasami trzeba kogoś brutalnie na ziemie sprowadzić i jeżeli nie jest to twój słomiany zapał do modelarstwa to działaj od podstaw a sprawi ci to wiele przyjemności.

ok zrobię jak mówicie bo naprawdę chcę by ten okręt był dobrze zrobiony
dziękuje za rade
Awatar użytkownika
malowany666

Post autor: malowany666 »

no to szukam na all....o dżonkę :D
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »