Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Witam wszystkich Kogowiczów. Na imię mam Artur, lat 42. Mieszkam i pracuję we Wrocławiu. Z zawodu grafik komputerowy a z wykształcenia Mechanik Maszyn i Urządzeń Przemysłowych (przydaje się ta wiedza do majstrowania pomocy szkutniczych). Do tej pory byłem biernym obserwatorem (prawie 3 lata ) tego zacnego forum. W międzyczasie wykonując model Albatrosa firmy OcCre, który ukończyłem. Był to mój pierwszy drewniany model. Wcześniej z Małego Modelarza (wieki temu) HMS Vanguard, plastikowe samolociki i z Hellera "Le Superbe", którego nie skończyłem bo trafił do kubła bez mojej wiedzy . Dlaczego nie było mojej relacji z Albatrosa? Bo zaskoczyła mnie ilość postów z początków budowy różnych modeli, które nie zostały ukończone. Pełne zapału, optymizmu i po paru stronach koniec... Chciałem tego uniknąć Obecnie jestem w trakcie wykonywania Corsaira z firmy OcCre. Tym razem relacja będzie w oczekiwaniu na merytoryczne uwagi i sugestie i może jakieś pochwały.
Witaj na pokładzie Z tym nie zakładaniem to może i miałeś racje , ale skoro ukończyłeś już model to trza było jakieś fotki wkleić . Jestem ciekawy bo też kiedyś walczyłem z albatrosem a dużo skończonych to tu nie było Więc jeszcze raz witaj serdecznie i spokojnie zakładaj relacje z Corsaira z pozdrowieniami Tomek
Cześć Maćku, właśnie zakładam relację z budowy Corsaira więc będziemy mogli wymieniać się uwagami i sugestiami. Cieszę się, że "garnek" jest skuteczny. Tomsonikkku jak przygotuję zdjęcia do galerii Albatrosa to podeślę Ci linka. Pozdrawiam Artur