Pozdrowienia z Wrocławia

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Orisara

Pozdrowienia z Wrocławia

Post autor: Orisara »

Witam wszystkich Kogowiczów. Na imię mam Artur, lat 42. Mieszkam i pracuję we Wrocławiu. Z zawodu grafik komputerowy a z wykształcenia Mechanik Maszyn i Urządzeń Przemysłowych (przydaje się ta wiedza do majstrowania pomocy szkutniczych). Do tej pory byłem biernym obserwatorem (prawie 3 lata :lol: ) tego zacnego forum. W międzyczasie wykonując model Albatrosa firmy OcCre, który ukończyłem. Był to mój pierwszy drewniany model. Wcześniej z Małego Modelarza (wieki temu) HMS Vanguard, plastikowe samolociki i z Hellera "Le Superbe", którego nie skończyłem bo trafił do kubła bez mojej wiedzy :). Dlaczego nie było mojej relacji z Albatrosa? Bo zaskoczyła mnie ilość postów z początków budowy różnych modeli, które nie zostały ukończone. Pełne zapału, optymizmu i po paru stronach koniec... Chciałem tego uniknąć :) Obecnie jestem w trakcie wykonywania Corsaira z firmy OcCre. Tym razem relacja będzie w oczekiwaniu na merytoryczne uwagi i sugestie i może jakieś pochwały.
Awatar użytkownika
Tomsonikkk

Re: Pozdrowienia z Wrocławia

Post autor: Tomsonikkk »

Witaj na pokładzie
Z tym nie zakładaniem to może i miałeś racje , ale skoro ukończyłeś już model to trza było jakieś fotki wkleić . Jestem ciekawy bo też kiedyś walczyłem z albatrosem :D a dużo skończonych to tu nie było
Więc jeszcze raz witaj serdecznie i spokojnie zakładaj relacje z Corsaira
z pozdrowieniami Tomek
Awatar użytkownika
Fluto

Post autor: Fluto »

Witaj, no to budujemy ten sam model, czekam na relacje. Może coś podpatrzę ;)
Ps. Patent z ,,garnkiem" się sprawdza ;)
Pozdrawiam
Maciek
Awatar użytkownika
Orisara

Cześć Maćku, właśnie zakładam relację z budowy Corsaira więc będziemy mogli wymieniać się uwagami i sugestiami. Cieszę się, że "garnek" jest skuteczny. Tomsonikkku jak przygotuję zdjęcia do galerii Albatrosa to podeślę Ci linka. Pozdrawiam Artur
Awatar użytkownika
ostry_gl

Post autor: ostry_gl »

Witaj, na Kodze.

Myślę, że Wszyscy chętnie zobaczą zdjęcia ukończonego Albatrosa:)

Pozdrawiam,

Łukasz
Awatar użytkownika
Orisara

Galeria z Albatrosa już jest. :D
http://www.koga.net.pl/galeria/10442-or ... bumid=2110
a i już parę fotek z początków Corsaira też czeka na założenie relacji

Pozdrawiam Artur
Awatar użytkownika
tremors

Post autor: tremors »

Co tam w starym Wrocku slychac? Jest jeszcze spiz na rynku? Komuny Paryskiej w trojkacie jeszcze istnieje? daaawno tam nie bylem :)
Awatar użytkownika
Fluto

Post autor: Fluto »

Albatros klasa, no to czekam na relacje z budowy Corsaira

Pozdrawiam
Maciek
ODPOWIEDZ